21
februari
2019
|
11:00
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Amber Valletta's make-upcollectie

Het leven bestaat uit het maken van keuzes

DOUG_39L_LA_GLDouglas_LT_0300

Amber Valletta's Make-upcollectie benadrukt je authentieke schoonheid

Stap in de wereld van Amber Valletta en geniet van haar keuzes – haar keuze om dankbaar te zijn, de toekomst te omarmen en haar keuze voor authentieke beauty in haar eigen make-upcollectie. 

Amber Valletta, bekend als iconisch fotomodel en actrice, heeft met veel zorg de tijdloze en subtiele make-upcollectie gekozen. Deze bevat de beste samenstelling, is gemakkelijk aan te brengen en geeft een premium look & feel. De zes belangrijkste items zorgen voor alles wat je dagelijks nodig hebt.

Over Amber Valletta

Amber Valletta is een echt rolmodel en supervrouw. Ze begon haar carrière als fotomodel en stond voor de eerste (van de uiteindelijk zestien) keer op de cover van de American Vogue toen ze 18 jaar oud was. Tijdens de jaren '90 bereikte ze de status van een super model en was ze het gezicht van heel veel grote merken. Toen besloot Amber om iets nieuws te proberen. Ze begon aan haar acteercarrière en haalde haar eerste rol binnen in de film "Drop back 10". Ze was de vrouwelijke hoofdrolspeelster. De film werd uitgebracht bij Sundance, waardoor ze haar bekendheid in Hollywood genereerde. Meteen daaropvolgend had ze haar eerste grote filmrol in “What Lies Beneath” (2000). Daarna was ze te zien in vele films, onder andere “Hitch-The date doctor” (2005), “Transporter 2” (2005), en “The Spy Next Door” (2010). Vandaag de dag wordt Amber gezien als een integraal onderdeel van de mode- en filmindustrie en lanceert ze haar eerste limited edition make-upcollectie, exclusief voor Douglas.

Ik wil dat vrouwen zich bewust zijn dat ze het beste van zichzelf kunnen accentueren, of het nu hun ogen, lippen of wangen betreft… Ik wil dat vrouwen hun natuurlijke schoonheid ervaren.
Amber Valletta

Ontdek de collectie

 

Deze collectie met Douglas laat zien wie ik ben en laat de dingen zien die ik leuk vind, dus ik ben erg blij om dit met jullie allemaal te delen en hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik.
Amber Valletta

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht en het interview met Amber Valletta.