22
januari
2019
|
10:00
Europe/Amsterdam

Nieuw en exclusief bij Douglas: ANNAYAKE Bamboo

Bamboo - De natuur als bondgenoot

56596_Soin Visage ouvert BAMBOO

De nieuwe verzorgingslijn van ANNAYAKE gebruikt de kracht van bamboe om de natuurlijke schoonheid van de huid te ondersteunen en versterken.

De natuur – een bron van schoonheid

In een omgeving waarin schadelijke invloeden veelal lijken toe te nemen, groeit onder vrouwen van alle leeftijden de behoefte aan ‘veilige en zuivere’ producten. De laboratoria van ANNAYAKE streven naar het creëren van hoogwaardige, effectieve en zinnenstrelende verzorgingsproducten die zelfs geschikt zijn voor de meest delicate en gevoelige huid. Hierbij laat ANNAYAKE zich inspireren door de natuur en ontwikkelt met aandacht voor veiligheid, welzijn en prestaties formules op basis van de beste natuurlijke ingrediënten. In februari introduceert ANNAYAKE de nieuwe bamboo-lijn, speciaal ontworpen voor veeleisende vrouwen die verlangen naar authenticiteit en eenvoud én hun huid willen verwennen en verzorgen met het beste dat de natuur te bieden heeft.

 

 

De kracht van bamboe

Bamboe is de snelst groeiende plant op aarde. Het staat symbool voor kracht, duurzaamheid, energie en kwetsbaarheid, en beschikt over een schat aan ongeëvenaarde cosmetische eigenschappen. ANNAYAKE bestudeerde elk deel van de bamboeplant tot in het kleinste detail en selecteerde uiteindelijk drie extracten die de natuurlijke schoonheid van de huid ondersteunen en versterken: het water, het sap en de bast. Dit trio van werkzame bestanddelen voorziet de cellen van hernieuwde energie en laat de huid weer prachtig stralen.

Drie krachtige bamboe-extracten

Bamboewater is rijk aan aminozuren, mineralen en vitamines, en beschikt over sterke hydraterende eigenschappen.

Bamboesap verbetert de celfunctie: het hoge gehalte aan silica bevordert het herstellend vermogen en geeft de huid een mooie, stralende teint.

Bamboebast stimuleert de synthese van hyaluronzuur en collageen, en helpt de epidermis zijn natuurlijke elasticiteit te behouden.

 

ANNAYAKE bamboo – De producten

Ontdek Bamboo, de nieuwe gezichtsverzorgingslijn van ANNAYAKE, geïnspireerd op de uitzonderlijke eigenschappen van de bamboeplant en gebaseerd op de traditionele Japanse farmacopee. Alle producten uit de lijn zijn vrij van minerale oliën en siliconen.

 

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht van ANNAYAKE Bamboo.