30
maart
2023
|
09:23
Europe/Amsterdam

Beautiful Stories

Douglas-collection-fragrances-product-still-main-visual - Web Rendition

Douglas Collection BEAUTIFUL STORIES 

Word één met de natuur met Beautiful Stories. Ontdek de nieuwe, natuurlijke geuren van Douglas Collection, gemaakt van 99,9% natuurlijke ingrediënten. 

De parfumcollectie van Beautiful Stories is ontworpen als toewijding en respectvol manifest van de levende wereld en verbetert de relaties tussen mens en natuur. Haar waarden zijn openheid, respect, humanisme en inclusiviteit! Elke geur drukt een mantra uit die zelfvertrouwen, optimisme en positiviteit viert.

FOLLOW YOUR DREAMS
Follow Your Dreams, de nieuwe bloemige en houtachtige Eau de Par fum, nodigt je uit voor een charmant en romantisch uitje. Sluit de ogen en laat je meeslepen door de frisse en levendige topnoten, een combinatie van zwar te peper uit Madagaskar met citroenolie uit Italië. De troostende en bloemige har tnoten combineren rozenakkoorden met Egyptische geraniumolie. Cederhout en wit te muskus versterken dit gevoel van zachtheid en comfort in de basisnoten. Het project, deels gefinancierd door Douglas Collection, geef t de inwoners van Madagaskar die zwar te peper oogsten een kans om te leren over de voordelen van bossen en intacte natuurlijke ecosystemen. Het project ondersteunt ook de oprichting van een milieueducatieprogramma op negen scholen in het zuidoosten van Madagaskar.

LIVE THE MOMENT
Leven in harmonie met onszelf en de wereld om ons heen is de boodschap die geleverd wordt door de nieuwe, frisse en houtachtige Eau de Par fum, Live The Moment. Haal diep adem en vlieg naar Italië met bergamot en mandarijn in je hoofd. In de har tnoten, de mengeling van appelolie en rozemarijnolie uit Noord-Afrika, vier t de natuur in al haar pracht. Indonesische patchouli en cederhout verspreiden hun boeiende geuren in de basisnoten. Gerecyclede grondstof fen: dankzij een exclusief proces is de appelolie uit dit par fum gewonnen uit puree, dat wordt gebruikt door de voedselindustrie. Douglas Collection is dankzij de Givaudan stichting betrokken bij de lokale gemeenschappen. Het project, deels gefinancierd door Douglas Collection, heef t als doel om de voedselkeuzes en het financiële beheer van lokale patchouliproducenten en hun gezinnen te ondersteunen.

WALK IN THE SUN
Ontsnap een middag in de zon met Walk In The Sun, de nieuwe hemelse en levendige Eau de Par fum. Gesublimeerd door frisse topnoten, waaronder oranjebloesem en citroen. Het har t van de geur straalt dankzij een helder akkoord samengesteld uit ylang-ylang van de Comorenen zwar te bes. Op de achtergrond brengen het sandalore-extract en tonkaboon akkoord een golf van optimisme en levensvreugde! Gerecyclede grondstof fen: het Nectaryl proces maakt gebruik van sinaasappelterpenen afkomstig uit de productie van sinaasappelolie en wordt beschouwd als een gerycled ingrediënt. Douglas Collection is dankzij de Givaudan stichting betrokken bij de lokale gemeenschappen. Het project, deels gefinancierd door Douglas Collection, heef t als doel om de natuurlijke ecosystemen te beschermen, de biodiversiteit te bevorderen en de Comoren eilanden in samenwerking met de inwoners en de ylang-ylang producenten te verbeteren. 

CELEBRATE LIFE
Celebrate Life, de nieuwe verslavende Eau de Par fum, is ontworpen als een ode aan sensualiteit. De topnoten combineren een superheerlijke abrikozenakkoord met pit tige bloedsinaasappelolie. De krachtige en mysterieuze tonkaboon uit Venezuela, wordt geassocieerd met delicate en levendige appelolie. Cederhout in de basisnoot ontwikkelt een onvergetelijke geur vol beloftes. Gerecyclede grondstof fen: restanten van de productie van rijstzemelenolie bevat ten ferulinezuur, de grondstof voor het verkrijgen van natuurlijke vanilline door middel van een enzymatische reactie. Vanilline wordt als een upcycled grondstof beschouwd. Douglas Collection is dankzij de Givaudan stichting betrokken bij de lokale gemeenschappen. Het project, deels gefinancierd door Douglas Collection, helpt de biodiversiteit in Venezuela te beschermen, waaronder 150.000 hectare van het Amazone regenwoud. De capaciteiten en vaardigheden van lokale tonkaboonproducenten worden ook verbeterd. 

Shop de geuren van Beautiful Stories nu via douglas.nl, via de App en in onze stores!