25
juni
2019
|
18:00
Europe/Amsterdam

Brands we love - gescout door onze brand experts

Maak nu kennis met de brands we love! Vijf nieuwe beautymerken speciaal voor u gescout door onze beauty experts – omdat Douglas altijd op zoek is naar de nieuwste trends en must-haves uit de beautywereld. Laat u inspireren!

 

TAN-LUXE
WHY WE LOVE IT

Voor TAN-LUXE draait alles om innovatie en de perfecte formules. Een verzorgende, op maat gemaakte en perfecte teint. TAN-LUXE produceert in eigen laboratoria om kwaliteit te garanderen en kiest enkel voor kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Alle formules zijn vrij van chemicaliën en synthetische kleurstoffen. Bovendien zijn de verwerkte grondstoffen gecertificeerd organic.

 

 

 

 

 

ISLE OF PARADISE
WHY WE LOVE IT

Isle of Paradise staat naast body positivity voor revolutionaire zelfbruiners. Dankzij de kleurcorrigerende en super hydraterende formules kunt u altijd de stralende vakantieversie van uzelf zijn! Daarbij kunt u dankzij Isle of Paradise afscheid nemen van een onregelmatige teint, nare geurtjes en vlekken in uw beddengoed door zelfbruiner.

 


LE COUVENT DES MINIMES
WHY WE LOVE IT

Een parfum is een signatuur. Le Couvent des Minimes creëert uitzonderlijke parfums met een eigen karakter die zich onderscheiden van commerciële en algemene geuren. Le Couvent des Minimes maakt gebruik van edele grondstoffen die worden gemengd volgens de tradities van de Franse Haute Parfumerie!

 

 

 

 

 

ZARKOPERFUME
WHY WE LOVE IT

De toekomst van parfum is begonnen met ZARKOPERFUME. Door te experimenteren met gelachtige moleculaire verbindingen, vond ZARKOPERFUME per toeval een verbinding met water. Op basis van uw eigen lichaamsgeur wordt er een unieke geurbeleving gevormd! De nieuwste geur PURPLE MOLECULE 070 07 is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

 
 
 
 
 
 
 
 

                                                                       

BIOTULIN
WHY WE LOVE IT

De producten van Biotulin doen rimpels vrijwel direct verdwijnen! Zowel de Supreme Skin Gel als de Daynite 24+ dag- en nachtcrème zijn verrijkt met spilanthol, dit ingrediënt van hoogwaardige, labaratorische kwaliteit doet de gezichtsspieren ontspannen. Daarnaast vertragen druivenpitolie, sheaboter en squalaan het verouderingsproces.

 

 

 

 

 

SYS
WHY WE LOVE IT

SYS is SUPERFOOD 4 YOUR SKIN – innovatieve, probiotische skincareproducten verrijkt met superfoodextracten. Speciaal voor elke individuele huidbehoefte heeft het merk de juiste high-tech, actieve ingrediënten toegevoegd aan de rijke formules. Alle SYS-producten bevatten naast een complex van superfoodextracten ook veganistische probiotica. De nieuwste innovatie in skincare!

 

ECOOKING
WHY WE LOVE IT

Ecooking is een natuurlijke en ecologische huidverzorgingslijn die ontwikkeld, geproduceerd en met de hand gevuld wordt in Ecooking’s kleine fabriek in Denemarken. Alle producten worden gemaakt met zorg voor u en uw omgeving! Ecooking staat voor Eco en Koken – Ecooking. Eco verwijst naar ecologisch en natuurlijk, dat hand in hand gaat met de producten en de geest van Ecooking. Koken verwijst naar het feit dat alle producten thuis in de keuken zijn ontwikkeld en dat sommige producten zo puur zijn dat ze gegeten kunnen worden!

 

 

 

DOUGLAS MAKE-UP
WHY WE LOVE IT

Zelfvertrouwen, elegantie, glamour – u heeft het allemaal! Laat alle facetten van uw schoonheid zien met Douglas Collection Make-up. Neil Young, make-upartist en ambassadeur van Douglas Collection, creëerde drie inspirerende looks met de nieuwe producten van Douglas Collection Make-up!

 

 

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht en productafbeeldingen van de brands we love.