28
mei
2019
|
10:51
Europe/Amsterdam

BRANDS WE LOVE

Maak nu kennis met de brands we love! Vijf nieuwe beautymerken speciaal voor u gescout door onze beauty experts – omdat Douglas altijd op zoek is naar de nieuwste trends en must-haves uit de beautywereld. Laat u inspireren!

 

 

ISLE OF PARADISE
WHY WE LOVE IT

Isle of Paradise heeft een kleurrijke kijk op zelfbruining. De revolutionaire zelfbruiners met colorcorrecting ingrediënten zorgen voor de perfecte, zomerse glow. Self-tanning for everyBODY! Oh, en alle producten zijn vegan, dierproefvrij en organic.

 

TAN-LUXE
WHY WE LOVE IT

Voor TAN-LUXE draait alles om innovatie en de perfecte formules. Een verzorgende, op maat gemaakte en een perfecte teint. TAN-LUXE produceert in eigen laboratoria om kwaliteit te garanderen en kiest enkel voor kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Alle formules zijn vrij van chemicaliën en synthetische kleurstoffen. Bovendien zijn de verwerkte grondstoffen gecertificeerd organic.

DARPHIN
WHY WE LOVE IT

Het Franse skincare merk Darphin biedt luxe huidverzorgingsproducten voor elk huidtype. Darphin combineert de meest verfijnde botanische ingrediënten, innovatieve technologieën en expertise. Breng uw huid en uw natuurlijke schoonheid wordt perfect uitgelicht.

 

E.L.F. COSMETICS
WHY WE LOVE IT

Het merk e.l.f. Cosmetics heeft één duidelijke missie: het ontwikkelen van geavanceerde cosmetica tegen aantrekkelijke prijzen. Het merk speelt altijd in op de laatste trends, geïnspireerd door én voor alle beauty-liefhebbers!

SYS
WHY WE LOVE IT

SYS is superfood voor uw huid! Het merk ontwikkelt innovatieve, probiotische huidverzorgingsproducten verrijkt met superfoodextracten om de natuurlijke functie van de huid te versterken. SYS is 100% vegan en vrij van siliconen, parabenen, paraffines, PEG’s, minerale oliën en kleurstoffen.

 

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht en productafbeeldingen van de brands we love.