13
april
2023
|
17:05
Europe/Amsterdam

Dermascosmetics Youth Booster A.G.E-Reverse Double Serum

Drsvs-beautyvisual-yb-serum-model-hand-light-background-unlimited - Web Rendition (1)

Wist je dat versuikering van de huidcellen rimpels kan veroorzaken?
 Dr. Susanne von Schmiedeberg breidt haar skincare collectie uit met het Dermascosmetics Youth Booster A.G.E-Reverse Double Serum.

'Een gezonde huid begint bij de juiste houding en de juiste routine‘

Dermatoloog en anti-verouderingsexpert Dr. Susanne von Schmiedeberg heeft haar anti-verouderingsbenadering vertaalt naar een huid-verzorgings- en lichaamsverzorgingsassortiment. De basis van deze verzorgingsproducten is het actieve ingrediënt L-Carnosine. L-Carnosine kan de ophoping van A.G.E.‘s (Advanced Glycation Endproducts) verminderen. Het is aangetoond dat hierdoor het huidverouderingsproces vertraagt.

Nu breidt Dr. Susanne von Schmiedeberg haar collectie skincare uit met de Dermascosmetics Youth Booster A.G.E.-Reverse Double Serum.

De dual-action Youth Booster A.G.E.-Reverse Double Serum gaat huidveroudering e ectief tegen door de celglycatie te vertragen en de elasticiteit te herstellen met verharde collageenvezels. Het unieke actieve ingrediënt L-Carnosine kan het proces van huisveroudering vertagen door A.G.E.’s (Advanced Glycation Endproducts) te verminderen. Tegelijkertijd kan het innovatieve Yuyuba-Extract de elasticiteit van de huid herstellen door de afbraak van A.G.E. te ondersteunen. Hoog geconcentreerd hyaluronzuur zorgt voor een diep doordringende hydratatie van de huid. Het zichtbare resultaat: jeugdige, stevigere huid.