18
december
2019
|
12:18
Europe/Amsterdam

Douglas Christmas Campagne

Dit is wat onder de kerstboom hoort in 2019: tolerantie, individualiteit en respect.

• Douglas tovert Kerst 2019 om in een feest van liefde, individualiteit en tolerantie.

• De campagne versterkt de positionering van de #FORWARDBEAUTY-retailer als modern, divers en sociaal relevant.

• Moderne attitudes en waarden zijn het hart van de 360° kerstcampagne: “A gift can mean so much more”.

• CMO Susanne Cornelius: “We herdefiniëren het moment van geven. Ieder individueel cadeau vertelt een persoonlijk verhaal.”

Düsseldorf, 28 november 2019

Al voor een langere tijd gaat het geven van een cadeau om meer dan het cadeau zelf. Een cadeau symboliseert de relatie tussen de ontvanger en gever, het is een communicatiemiddel. Met het motto, “A gift can mean so much more”, tovert Douglas cadeaus om naar persoonlijke boodschappen of emoties tijdens de kerstcampagne van dit jaar. “Samen met het creatief bureau Jung von Matt, zorgen we voor een emotioneel en ontroerend inzicht in het leven van verschillende personen,” zegt Susanne Cornelius, de CMO van Douglas GmbH. “We vertellen het persoonlijke verhaal van elk cadeau en het moment waarop deze wordt gegeven, hiermee wordt de diepere betekenis onderstreept. We praten niet over het cadeau zelf. Het gaat om het gebaar dat telt en magische momenten geeft. De campagne grijpt je buitengewoon aan.”

Douglas, een van de leidende, premium beauty retailers in Europa, gebruikt haar communicatieplatform voor het uitdragen van acceptatie, individualiteit en respect. De nieuwe kerstcampagne van de organisatie viert wat ons allemaal uniek maakt, als reflectie van de #FORWARDBEAUTY-strategie.

Het individuele verhaal achter elk cadeau is net zo uniek en speciaal als het cadeau zelf. Dit is waarom het uiteindelijk niet gaat om wat je geeft, maar wat het vertegenwoordigt van datgene wat er écht toe doet.

Het kersthema wordt – als toevoeging aan de tv-commercial - ondersteund op zowel alle relevante touch points zoals print, out-of-home en radio als een uitgebreide digitale activatie inclusief social media. Het juiste cadeau kan gemakkelijk gevonden worden op de microsite van de organisatie. De etalages en het interieurdesign van de Douglas stores zal de beautyklanten betoveren met hun flair: of zij de klanten navigeren of wat snelle inspiratie geven, deze elementen zullen het kerstassortiment en de exclusieve service van de organisatie uitlichten – om het perfecte cadeau te creëren, in een passende, feestelijke cadeauverpakking.

 

 

Campagne credentials:

KEY CAMPAIGN MEMBERS BIJ DOUGLAS: Susanne Cornelius: Chief Marketing Officer; Caroline Schmitt: CMO Duitsland; Lena Krömer: International Brand Director; Christiane Reis: Senior International Brand Manager; Simona Giarolo: Head of Marketing Communication & Social Media Germany

KEY CAMPAIGN MEMBERS BIJ JUNG VON MATT:

Executive Creative Director: Jens Pfau; Creative Directors: Anna Lichnog and Sebastian Schnell; Senior Art Directors: Giuliana Jelko and Aleksandra Tanasijenko Copywriter: Pia Westhus; Manager Klantenservice: Julia Mecklenburg; Senior Project Manager: Jennifer Schaub; en Senior Producers: Jonathan Helmer, Jankel Huppertz

Filmproductie: Tempomedia
Regisseur: Anders Hallberg
Muziekproductie: DamienDamien, muziek auteur (muziek en tekst): Ian O‘Brien Docker