23
september
2019
|
15:08
Europe/Amsterdam

Douglas Collection - The perfect glow for you!

NIEUW! GLOW ALL DAY MET DE DOUGLAS COLLECTION HIGHLIGHTERS. Van intense glans tot een subtiele shimmer.

Tips van makeup artist NEIL YOUNG, voor de perfecte glow. “Highlighter laat uw makeup look tot leven komen. Het licht reflecteert van de huid, waardoor er een stralende, bijna lichtgevende teint ontstaat.” Neil Young

 

Waar brengt u highlighter aan?

Highlighter wordt aangebracht op de jukbeenderen, onder de wenkbrauwen, in de binnenste ooghoek, op de neusbrug, op de cupidoboog en op het decolleté. Of creëer extra glamour en breng de highlighter tevens aan op uwooglid of over een matte lipstick!

Hoe brengt u highlighter aan?

Bent u op zoek naar een zachte, heldere gloed? Breng de highlighter dan aan met het Douglas Collection Soft Highlighting Penseel (€ 14,99).

BEAUTYHACK: Maak het penseel vochtig voor een intense glow.

 


 

Maak kennis met de nieuwe Douglas Collection Highlighters

De juiste highlighter benadrukt de beste features van uw gezicht. Creëer een teint die als van binnenuit straalt! Van een romig parelmoereffect tot zeer gepigmenteerde poeder met gelstructuur. Kies, met behulp van de tips van Neil Young - onze makeup artist en ambassadeur - uw perfecte match en start het donkere najaar met een stralende glow!

 

DOUGLAS HIGHLIGHTING POWDER

Laat uw jukbeenderen stralen met een subtiele en heldere iridescent-pigmenten van de Douglas Collection Highlighting Powder. De gewichtloze poeder met gelstructuur smelt samen met uw huid voor een stralende gloed. WAUW!

Verkrijgbaar in drie kleuren, € 15,29

DOUGLAS CHIC & SHINE

De Douglas Collection Chic & Shine is uw glow-to-stick! De parelachtige, rijke formule blendt gemakkelijk en natuurlijk met uw huid en creëert een prachtige, verhelderende glow. Breng de Chic & Shine aan op uw ogen, jukbeenderen, lippen én decolleté voor een gezonde en stralende look.

Verkrijgbaar in drie kleuren, € 13,25

DOUGLAS ALL GLOW PALETTE

Creëer een intenste glow met deze zes sterk gepigmenteerde tinten. Ga voor één van de zes highlighters, of mix & match voor een speelse look. De mogelijkheden met het Douglas Collection All Glow Palette zijn eindeloos!

BEAUTYHACK: De kleuren in dit palette zijn ook prachtig als oogschaduw.

Verkrijgbaar in één kleur, € 15,29

DOUGLAS GLOW MIST

De Douglas Collection Glow Mist is een ware miracle worker! Schud het product en zie de subtiele parels direct verschijnen. Spray de mist op uw gezicht vóór het aanbrengen van de make-up en creëer een glowy basis. Of gebruik de Glow Mist als fi xing spray en creëer een glanzende fi nish! De Glow Mist trekt onmiddellijk in de huid en laat een ultrazacht en gehydrateerd gevoel achter.

BEAUTYHACK: Refresh uw make-up gedurende de dag met de Douglas Collection Glow Mist.

Verkrijgbaar in één kleur, € 15,29

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht van Douglas Collection highlighters.