02
februari
2024
|
16:18
Europe/Amsterdam

Douglas Collection Feel the Love, het verhaal van liefde en passie!

Fragrance-product-douglas-collection-beautiful-stories-feel-the-love-glassshelf-unlimted - Web Rendition (1)

Omarm de liefde en laat je omringen door de warmte en kracht. Een heerlijke geur met ylang-ylang en vanille laat jou doen denken aan de liefde. Ontdek de nieuwe Beautiful Stories Feel the Love geur nu!

De nieuwe bloemige oriëntaalse eau de parfum is de onweerstaanbare geur die iedereen nodig heeft. De pittige tonen van sprankelende sinaasappel gecombineerd met roze peperkorrels zorgen voor een betoverende topnoot. De hartnoot is gevuld met heerlijke ylang-ylang en delicate roos verpakt in een groen blad. Verslavende vanille combineert zoete benzoë met de levendige geur van muskus en patchoeli.

Douglas Collection zet zich in voor de lokale gemeenschappen van haar producten. De Givaudan Stichting draagt bij aan de plattelandsontwikkeling van vanille in de groeiende dorpen in Madagaskar. Dit programma vergemakkelijkt de toegang tot onderwijs, gezondheidszorg en sanitaire voorzieningen en het bevordert andere inkomstenbronnen en activiteiten.

Douglas Collection Beautiful Stories Feel The Love is vanaf nu verkrijgbaar in jouw favoriete Douglas store, op Douglas.nl en in de Douglas App!