27
maart
2019
|
14:12
Europe/Amsterdam

Douglas event - Your favorite beauty destination

Dinsdag 19 maart vond het Douglas #FORWARDBEAUTY event plaats. In het thema Your Favourite Beauty Destination werd de pers meegenomen op reis door de wereld van Douglas. Ready for take-off? Zie hieronder de eerste beelden en proef de sfeer!

Bij aanvang presenteerde Douglas haar nieuwe, premium brand identity voor het eerst live aan de pers. Douglas hanteert het #FORWARDBEAUTY strategieprogramma, met als doel de marktpositie van Douglas te versterken en te innoveren binnen de parfumerie speciaalzaken. De belangrijkste aspecten van de merkstrategie zijn een nieuw logo, een nieuw mission statement en een nieuwe beeldtaal. Met een hoogwaardige en premium look wil Douglas relevant zijn voor haar klanten. Daarbij wil Douglas ook relevant zijn voor de pers. Om dit te realiseren heeft Douglas een exclusieve perstool gelanceerd. De tool staat live en is te bezoeken via pressnews.douglas.nl. De beeldbank is exclusief voor de pers toegankelijk met de username DOUGLASPRESS en het wachtwoord FORWARDBEAUTY.

De beautywereld blijft innoveren. Zo blijft ook Douglas binnen haar assortiment innoveren. Het assortiment bestaat uit circa 38.000 hoogwaardige producten op het gebied van parfumerie, cosmetica en huidverzorging. Door te blijven innoveren in het assortiment, blijft Douglas dé beauty destination voor haar klanten. De acht nieuwe merken die Douglas op haar #FORWARDBEAUTY event lanceerde zijn: The Ordinary, e.l.f. Cosmetics, KORA Organics, Mario Badescu, Darphin, SKYN Iceland, Sand & Sky en Patchology.

 

Op het event toonde Douglas een combinatie van innovatieve trendmerken en iconische merken. De in totaal 24 merken toonde hun nieuwste productlanceringen en boden een unieke beleving aan. De gasten konden plaatsnemen voor een foto in een echte Douglas Jet, geheel in business class stijl. De reis werd afgesloten met een gepersonaliseerde Douglas koffer gevuld met de prachtige producten van de gepresenteerde merken.

 

GEPRESENTEERDE MERKEN
The Ordinary, e.l.f. Cosmetics, KORA Organics, Mario Badescu, Darphin, SKYN Iceland, Sand & Sky, Patchology, Douglas Make-Up, Douglas Skincare, M.A.C Cosmetics, Aveda, BECCA, La Mer, Jo Malone London, Bobbi Brown, Smashbox, Tom Ford, Origins, Giorgio Armani Beauty, Too Faced, Estée Lauder & Killian

 

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht.

Foto's door Marwan Magroun