10
januari
2020
|
17:09
Europe/Amsterdam

Douglas Home Spa - your way of wellness

We leven allemaal in een sneltreinvaart en iedereen ervaart weleens stress. Ondertussen proberen we de balans te zoeken. Uzelf losmaken hiervan en het vinden van innerlijke rust staat bovenaan het verlanglijstje als we het hebben over de kostbare tijd die we aan onszelf spenderen.

Uit deze filosofie is Douglas Home Spa geboren, een assortiment vol verwennende producten voor geest, ziel en lichaam. Creëer uw persoonlijke momentje van geluk en ontspanning in uw eigen spa, gewoon thuis.

ONTDEK DOUGLAS HOME SPA 

Legendarische beauty tradities geïnspireerd op eeuwenoude tradities. Douglas Home Spa helpt u uw weg naar persoonlijk welzijn te ontdekken. Onweerstaanbare geuren, ingrediënten van hoge kwaliteit en rijke texturen beloven een unieke spa-ervaring voor geest, ziel en lichaam!

Ervaar de kracht van de zee

Douglas Home Spa Seathalasso brengt de krachtige werking van de zee direct bij u thuis. De producten van deze lichaamsverzorgingslijn verwennen en revitaliseren lichaam en geest.

De Seathalasso lijn heeft een stimulerende werking dankzij de twee hoofdingrediënten bergamot essential olie en zeezout.

Bloemige en houtachtige noten combineren de delicate geur van jasmijn, syringa en oranjebloesem met witte musk en cederhout. Sluit uw ogen en duik in de krachten van de zee!

Geniet van eeuwenoude schoonheidstradities

Geniet nu van het verwennende en zuiverende gevoel van Douglas Home Spa Mystery of Hammam.

Duik in de van eeuwenoude beauty tradities en geef u over aan de sensuele en onweerstaanbare geur van rozen en argan olie.

De Mystery of Hammam verzorgingsproducten verwennen u en geven u een onstpannen gevoel – voor een gehydrateerde huid en een kalme geest.

Laad uw licham en ziel op

Verzorg en herstel uw huid met Douglas Home Spa Harmony of Ayurveda.

Duik in de van eeuwenoude beautytradities en geef u over aan de sensuele en onweerstaanbare geur van rozen en argan olie en creëer een moment van rust en innerlijk evenwicht.

Met de Harmony of Ayurveda creëert u een moment van harmonie in uw alledaagse leven, een ware spa-ervaring voor ultieme ontspanning!

Straal van binnenuit

Start nu uw innerlijke reis naar bewustwording en ontdek uw innerlijke glow met Douglas Home Spa Joy of Light.

Onthul uw innerlijke glow met de stimulerende effecten van de actieve ingrediënten limoen en jasmijn, laat u meeslepen door deze verfrissende en onweerstaanbare geur.

Welk seizoen het ook is, Joy of Light voegt aan elke dag een flinke dosis zonnestralen toe.

Vind uw innerlijke balans

Douglas Home Spa Spirit of Asia verenigd het beste van traditionele Japanse- en Chinese beautygeheimen.

De combinatie van kruidige koriander en groene thee zorgen ervoor dat uw lichaam nieuwe kracht krijgt. De producten laten tevens een kalmerende geur van citrusbloesem achter.

Herontdek uw innerlijke evenwicht en harmonie met Spirit of Asia tijdens een gebalanceerde spa-ervaring in uw eigen huis.

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht over Douglas Home Spa.