08
maart
2022
|
14:33
Europe/Amsterdam

Douglas Home Spa introduceert: Leilani Bliss Eau de Toilette

Douglas-collection-bathcare-home-spa-leilani-bliss-product-still-eau-de-toilette - Web Rendition (1)

Waan in de tropische sferen van de Hawaiiaanse eilanden met de nieuwe geur van Douglas Home Spa Leilani Bliss. Kalmeer en verwen uw huid met de unieke fusie van Ylang Ylang & Tiare-bloem. 

We hebben allemaal wel eens momenten dat we stress en drukte ervaren waarin de ene afspraak overgaat naar de andere. Hierbij is het belangrijk om dagelijks momenten voor uwzelf in te plannen om de innerlijke rust terug te vinden en in balans te komen. 

Dit is de reden waarom Douglas Home Spa is gecreëerd; een lijn van verwennende lichaamsverzorging om uw persoonlijke spa-moment van geluk thuis te creëren. Geïnspireerd door legendarische schoonheidstradities, helpt Douglas Home Spa u uw persoonlijke pad naar welzijn te ontdekken. Onweerstaanbare geuren, luxueuze ingrediënten en rijke texturen beloven een unieke spa-ervaring voor uw geest, ziel en lichaam. 

Kalmeer en verwen uw huid met de unieke fusie van Ylang Ylang & Tiaré-bloem. Ylang Ylang is een oud en populair ingrediënt dat generaties lang is doorgegeven. Op de Hawaiiaanse eilanden wordt het gemengd met kokosolie om een mengsel te creëren dat ze „borriborri“ noemen en dat op het lichaam wordt gewreven vanwege zijn aroma. Het staat bekend als balancerend en harmoniserend en heeft een vermogen om hart en geest te kalmeren. 

Ontdek de gehele lijn van Douglas Home Spa Leilani Bliss via www.douglas.nl, de App en in Douglas stores.

Douglas-collection-bathcare-home-spa-leilani-bliss-product-still-range - Web Rendition (1)