14
oktober
2019
|
12:20
Europe/Amsterdam

Douglas presenteert: BEAUTYFOOD

DOUGLAS PRESENTEERT DE NIEUWE EN INNOVATIEVE CATEGORIE:
 

BEAUTYFOOD

Dé innovatie trend in beauty! Iedereen verzorgt zijn of haar huid van buitenaf. Maar heeft u ook wel eens gedacht aan verzorging van binnenuit? Algemeen bekend is dat gezonde voeding, voldoende slaap en minder stress een positieve invloed hebben op de conditie van de huid en het haar. Met Beautyfood, de nieuwste categorie bij Douglas, kunnen we u nu ook beauty van binnenuit bieden met behulp van de premium producten en krachtige ingrediënten. Deze Beautyfood producten komen in verschillende vormen: drankjes, gummy bears, poeders en dienen ieder hun eigen doel. Denk #FORWARDBEAUTY en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen in beauty!

 

#INNERBEAUTY biedt met in totaal acht premium producten een diverse reeks schoonheidssupplementen, in de vorm van capsules, drankjes en shakes. Met waardevolle ingrediënten voor rimpelvermindering, stevige huid en ultieme hydratatie van de huid passen de producten van #INNERBEAUTY perfect in een gezonde levensstijl. Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers en vullen de dagelijkse verzorgingsroutine aan - voor maximale schoonheid van binnenuit. Kortom: een combinatie van wetenschappelijk bewezen, actieve ingrediënten die bijdragen aan een verbeterde uitstraling van de huid van binnenuit.

 

Klarskin maakt de huid helder! Klarskin is de volgende stap in het bereiken van een bewuste en evenwichtige lifestyle met een focus op het duurzaam onderhouden van de huidkwaliteit. Met in totaal drie producten: de Radiance Powder, het Universal Serum en de Reforming Liquid, biedt Klarskin verschillende oplossingen tegen acne, tekenen van veroudering en andere imperfecties. De extreem actieve producten zijn gericht op verbetering van de huid door middel van skincare en supplementen. Klarskin staat voor transparantie en het maken van producten die genezen en voeden. De effecten zijn prominent en elk product richt zich op duurzaam resultaat en gezondheid van lichaam en gezicht. Wetenschappelijk bewezen en vegan.

Snoepen voor schoonheid: dat kan nu met Bears With Benefits! Er zijn twee soorten: de Ah-mazing Hair Vitamins en de Hey Sunshine Sun Vitamins. De Ah-mazing Hair Vitamins bevatten maar liefst 10.000 mcg biotine per beertje! Dit ingrediënt ondersteunt een gezonde haargroei, gaat haaruitval tegen en zorgt voor glanzend en krachtig haar. De waardevolle ingrediënten vitamine A, C, E, B5, B6 en B12, zink, foliumzuur en kokosolie verfraaien de huid van binnenuit en gaan veroudering tegen. Ga voor de Hey Sunshine Sun Vitamins voor een vitamine D3 boost, een vitamine met een positief effect op het immuunsysteem, huid, haar, humeur, longen, botten, spieren, tanden, vruchtbaarheid en cognitieve functies. Beide beertjes zijn 100% veganistisch, vrij van kunstmatige smaakstoffen, gluten en lactose. Geproduceerd zonder genetische manipulatie, gelatine en kleurstoffen, verpakt in een lichtdichte verpakking om de ingrediënten te beschermen.

HECH biedt een reeks voedingssupplementen, speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijk lichaam. Bescherming, ontwikkeling en onderhoud van huid, haar, nagels en spierspanning zijn de sleutelwoorden van dit prachtige assortiment! Zo bevat de CAVIAR COLLAGEEN RUBY ELIXER maar liefst 11.000 mg collageenpeptiden voor huidoptimalisatie en bindweefsel ondersteuning. De CAVIAR COLLAGEN supplementen optimaliseren de collageenvorming en bescherming van de huid met kaviaarextract en de Vitamines A, C, E en D. Door Hyaluronzout en calcium gewonnen uit de oesterschelp is OYSTER & HYALURON hét supplement om de huid te versoepelen en celdeling te stimuleren. De producten bieden een afgemeten hoeveelheid belangrijke voedingsstoffen en om de veranderende behoeften van het vrouwelijk lichaam te compenseren.

 

IvyBears creëert heerlijke gummy bears die uw haar in topvorm brengen. Verkrijgbaar voor man en vrouw - in groen en roze. Boordevol biotine, foliumzuur en tal van vitamines gaat IvyBears haarverlies tegen door de dichtheid van het haar te verbeteren. De aanwezige biotine, ook bekend als vitamine B7 of vitamine H, bevordert de natuurlijke productie van keratine, de bouwstof van haar en nagels. Dus haargroei wordt ondersteund, evenals de kracht en glans van het haar.

 

Regulatpro presenteert het jeugdelixer! Het wondermiddel hyaluronzuur kan nu ook gedronken worden. De veganistische schoonheidsdrank Regulatpro Hyaluron verfraait op natuurlijke wijze de huid, bindweefsel, haar en nagels. U krijgt de schoonheidsboost met slechts een flacon per dag. Het resultaat is een stralende en gestroomlijnde teint waar u dol op zult zijn.

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht over Beautyfood.