14
oktober
2019
|
14:45
Europe/Amsterdam

Douglas presenteert: CLEAN BEAUTY

NOW TRENDING EN NU BIJ DOUGLAS:
 

CLEAN BEAUTY

 

 

Jessica Alba wilde met Honest Beauty een ‘clean beauty’-bedrijf oprichten dat zijn beloften nakomt en trouw is aan wie jij bent. De innovatieve, botanische formules worden in eigen laboratorium ontworpen voor uitzonderlijke resultaten die gemakkelijk te bereiken en moeilijk te missen zijn. Honest Beauty gebruikt slimme ingrediënten om producten te creëren die werken. U hoeft niet te kiezen tussen wat werkt en wat goed voor je is! Reeds online verkrijgbaar, vanaf medio oktober instore verkrijgbaar.

 

De unisex geuren van de ZARKOPERFUME CLOUD COLLECTION bevatten unieke moleculaire verbindingen die reageren op atmosferische veranderingen in de omgeving. Het water drijft op de parfumolie en bevat moleculen die een persoonlijke interactie aangaan met de huid van de drager. Dit proces creëert een unieke en sensuele geur. Daar de flacon te schudden activeert u de geur. Na CLOUD COLLECTION NO1 en CLOUD COLLECTION NO2, is er nu CLOUD COLLECTION NO3. Een geur geïnspireerd op de diepe Noorse bossen, met Deense peer en tulp als topnoten en warme houtnoten als basis. Vanaf medio oktober online verkrijgbaar.

Löwengrip belichaamt de unieke combinatie van producteffectiviteit en zachte formules. Elke formule wordt ontwikkeld door vooraanstaande chemici en vervolgens verfijnd op basis van feedback uit een open sourcedialoog met de online community. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat deze het meest geschikt is om het gewenste resultaat te bereiken. Het hele assortiment is gemaakt in Zweden om ingrediënten en productiemethoden te garanderen die het geweten en het milieu schoon houden. De Löwengrip-producten zijn in het zware Scandinavische klimaat getest om te zorgen dat ze uitstekende resultaten opleveren voor elke levensstijl, waar ook ter wereld. Vanaf medio oktober instore verkrijgbaar.

De creatieve buzz van Brooklyn, New York meets de prachtige ambacht van parfum. Zo werd Ellis Brooklyn geboren. De geuren van Ellis Brooklyn zijn nonchalant en charmant, modern en geïnspireerd door het principe dat schoonheid zowel van binnen als buiten zit. Bee Shapiro, beauty editor en mastermind achter Ellis Brooklyn, kijkt naar Clean Beauty op drie manieren. Ten eerste het wellnessaspect, geur is een integraal onderdeel van welzijn, daarnaast de receptuur, Ellis Brooklyn maakt geen gebruik en zonder andere parabenen en siliconen. Tot slot duurzaamheid, Ellis Brooklyn is sinds 2018 CO2-neutraal. Vanaf medio oktober verkrijgbaar.

De natuur geeft ons veel prachtige ingrediënten die onze huid gezonder en stralender maken - zoals koffiedik en gebrouwen chai-theekruiden. Echter eindigen deze ingrediënten vaak op de vuilstort. Waarom zouden al die waardevolle stoffen verloren gaan? Dat hoeft niet! Daarom brengt UpCircle al deze overgebleven, natuurlijke ingrediënten weer tot leven als schoonheidsproducten waar uw huid dol op zal zijn. De UpCircle producten zijn niet alleen 100% natuurlijk, maar ook 100% briljant. Omdat u niet zou moeten kiezen tussen het juiste doen en de beste resultaten behalen. Met UpCircle kunt u genieten van de opwekkende voordelen van de eigen huidverjongers van de natuur - en doet u de planeet ook goed. Vanaf medio oktober verkrijgbaar.

 

KORA Organics is opgericht door Miranda Kerr, met als voornaamste doel om mensen een gezonder alternatief te bieden voor bestaande merken op de markt, ze zelfvertrouwen te geven en hun huid te transformeren. Miranda’s holistische benadering van huidverzorging is de motor achter de formules van KORA Organics. Samen met een team consultants en onderzoekers op het gebied van microbiologie, aromatherapie en organische chemie gespecialiseerd in biologische en natuurlijke formuleringen, Miranda de belangrijkste ingrediënten op basis van hun natuurlijke geneeskrachtige en beschermende werking, zoals noniextract, rozenbottelolie, duindoornolie en groene thee.

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht over CLEAN BEAUTY.