05
februari
2020
|
17:04
Europe/Amsterdam

Ondersteunt de natuurlijke schoonheid van binnenuit

DOUGLAS PRESENTEERT: #INNERBEAUTY

EEN EXCLUSIEVE LIJN VOEDINGSSUPPLEMENTEN MET EEN HOGE DOSIS DOELTREFFENDE BEAUTYBOUWSTOFFEN VOOR EEN JONGERE EN MOOIERE HUID

#INNERBEAUTY – het nieuwe merk voedingssupplementen van Ultimate Skin Aesthetics – is een nieuwe aanwinst in het assortiment van Douglas en goed nieuws voor de moderne consument die op zoek is naar toonaangevende en innovatieve producten op het gebied van beauty en anti-aging. #INNERBEAUTY helpt het lichaam de schoonheid van de huid van binnenuit te ondersteunen. Met deze lijn van acht innovatieve premium-producten is het voortaan mogelijk om elke individuele beauty routine tot in het kleinste detail te optimaliseren. De producten onderscheiden zich door de hoge dosering van het brede spectrum actieve ingrediënten in een perfecte combinatie met beauty-bouwstoffenstoffen als Q10, hyaluronzuur en collageen.

Met #INNERBEAUTY van Ultimate SkinAesthetics ondersteunt u de dagelijkse verzorging van uw huid doeltreffend van binnenuit en voegt u een nieuwe dimensie aan uw schoonheidsritueel toe. De hoogwaardige, innovatieve voedingssupplementen stimuleren de regeneratie van huid- en bindweefsel, beschermen het weefsel en helpen de weerstand van de huid te verhogen. Het resultaat: minder rimpels en een strakkere en beter gehydrateerde huid die er jonger en mooier uitziet. Allemaal dankzij de hoge dosering van de bouwstoffen en de innovatieve en perfect afgestemde samenstelling van de verschillende supplementen. De ingrediënten zijn klinisch getest en de werking ervan wetenschappelijk aangetoond. Alle acht producten van #INNERBEAUTY zijn op basis van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen ontwikkeld en bevatten, in tegenstelling tot vergelijkbare producten, geen toegevoegde suikers.

De opname van #INNERBEAUTY in het Douglas-assortiment is uiteraard volledig in lijn met onze #FORWARDBEAUTY strategie. De nieuwe voedingssupplementen sluiten namelijk perfect aan bij onze filosofie om schoonheid voortdurend naar een hoger niveau te tillen, met producten die doen wat ze beloven.

 

 

DRINK U MOOI
COLLAGEN YOUTH DRINK

Het door specialisten opgestelde rapport meldt, na 12 weken dagelijks gebruik van de #INNERBEAUTY Collagen Youth Drinks, de volgende resultaten:

• Tot 51% verbetering in de vochtbalans van de huid

• Tot 32% reductie van de rimpeldiepte

• Tot 22% verbetering van de huidelasticiteit

De indrukwekkende effecten van de #INNERBEAUTY Collagen Youth Drinks zijn uitvoerig getest en bewezen door middel van klinische tests die in 2019, onder dermatologisch toezicht, door het Institut Dermatest® zijn uitgevoerd. Naast de algemene huidvriendelijkheid, werden factoren zoals veranderingen in de vochtbalans van de huid en de elasticiteit van de huid gemeten, evenals de diepte van rimpels.

De Collagen Youth Drink van #INNERBEAUTY is verrijkt met buitengewoon krachtige werkstoffen die de huid niet alleen helpen om langer jong te blijven, maar haar ook mooier maken. Het innovatieve beauty drankje met kersensmaak bevat precies de juiste hoeveelheid hoogwaardige en met zorg geselecteerde voedingsstoffen die het lichaam van binnenuit ondersteunen bij de regeneratie van de natuurlijke collageenstructuren. Deze structuren zijn buitengewoon belangrijk voor de veerkracht en elasticiteit van de huid. Naast collageen, bevat het drankje biotine, vitamine E, vitamine C en ook zink en koper: een krachtig complex dat de huid helpt om zich tegen oxidatieve stress te beschermen. Dit vloeibare voedingssupplement met collageen, waardevolle vitamines, mineralen en appelbes bevat een zoetstof, maar geen toegevoegde suikers of kleurstoffen en is lactose- en glutenvrij.

BEAUTYPLUSPUNTEN: Hydrateert de huid, verbetert de huidelasticiteit, vermindert rimpels
BELANGRIJKSTE WERKSTOFFEN: Collageen, biotine, vitamine E, vitamine C, zink en koper

Prijs per verpakking (28 ampullen, voor één maand): € 54,99

* Het indrukwekkende effect van de #INNERBEAUTY Collagen Youth Drinks is bevestigd op basis van klinische tests die in 2019, onder dermatologisch toezicht, werden uitgevoerd door het Institut Dermatest®. Naast de algemene huidvriendelijkheid, werden factoren gemeten als wijzigingen in de vochtbalans van de huid en de elasticiteit van de huid, evenals de diepte van rimpels. Het door specialisten opgestelde rapport meldt, na 12 weken dagelijks gebruik van de #INNERBEAUTY Collagen Youth Drinks, de volgende resultaten: De vermelde waarden zijn de hoogst gemeten waarden (afgerond). Gemiddelde verbetering van de huidvochtigheid bedroeg ca. 28,6%, de huidelasticiteit ca. 7,66% en de diepte van rimpels bedroeg ca. 18,76%.

UNIEK TOTAALPAKKET
ANTI-AGE COMPLETE

Er zijn drie belangrijke oorzaken voor huidveroudering en vele producten met de meest uiteenlopende werkingsprincipes bestrijden deze oorzaken afzonderlijk. Maar er is slechts één product dat alle antiaging werkstoffen combineert die alle drie de oorzaken van huidveroudering tegengaan, ANTI-AGE COMPLETE – voor een mooie huid met een jeugdige uitstraling. De combinatie van krachtige antioxidanten, OPC (druivenpit-extract) en astaxanthine, en een complex van vitamines beschermen de huidcellen tegen oxidatieve stress, een hoofdoorzaak van huidveroudering. Vrije radicalen worden opgevangen en de huid is optimaal beschermd. De collageenpeptiden ondersteunen de regeneratie van de collageenstructuren in de huid, waardoor de huid elastischer wordt. Geef de vermoeide en gestreste huid een stralende teint met ANTI-AGE COMPLETE. De formule bevat tevens hyaluronzuur, een stof die tot 6000 keer zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden. Hyaluronzuur hydrateert de huid intens, waardoor deze er voller en jonger uitziet. Co-enzym Q10, zoals wetenschappelijk is aangetoond, gaat het ontstaan van rimpels tegen. De unieke ANTI-AGE COMPLETE drink bevat geen toegevoegde suikers of kleurstoffen en is lactoseen glutenvrij.

BEAUTYPLUSPUNTEN: Vermindert rimpels, verbetert de huidelasticiteit, verhoogt het vochtniveau van de huid, beschermt de huid tegen vrije radicalen.
BELANGRIJKSTE WERKSTOFFEN: Collageen, antioxidanten (OPC en astaxanthine), hyaluronzuur, Q10, complex van vitamines en sporenelementen.

Prijs per verpakking (30 poederzakjes, voor één maand): € 54,99

OPTIMAAL BESCHERMD
SKIN-PROTECT

De huid van binnenuit beschermen, zodat ze mooier en gezonder blijft? De krachtige en innovatieve capsules van SKIN-PROTECT zorgen voor een ongekend duurzaam resultaat! Onze huid wordt voortdurend aangevallen door vrije radicalen. Dat veroorzaakt oxidatieve stress en dat is een van de voornaamste oorzaken voor zichtbare huidveroudering. Om oxidatieve stress doeltreffend tegen te gaan, bevat SKIN-PROTECT een krachtig complex van druivenpit-extract met hoogwaardige proanthocyanidine (OPC) en natuurlijke carotenoïde astaxanthine, een van de krachtigste natuurlijke antioxidanten die we kennen. Daarnaast bevat SKIN-PROTECT waardevolle voedingsstoffen als vitamine C, vitamine E, ribofl avine, seleen, mangaan, zink en koper. SKIN-PROTECT is lactose- en glutenvrij en is geschikt voor vegans.

BEAUTYPLUSPUNTEN: Vangt vrije radicalen, vermindert huidschade, zodat de huid er jonger en stralender uitziet.
BELANGRIJKSTE WERKSTOFFEN: Complex van antioxidanten (OPC en astaxanthine), vitamines en sporenelementen.

Prijs per verpakking (90 capsules): € 24,99

EEN OPTIMAAL GEHYDRATEERDE HUID
HYALURON LIFT PLUS

Voor een stevige en mooie huid is het belangrijk om de cel vernieuwing en regeneratie te ondersteunen – ook van binnenuit. En dat is precies wat HYALURON LIFT PLUS doet! De capsules van HYALURON LIFT PLUS verzorgen het lichaam met belangrijke werkstoffen om de huid niet alleen stevig, jeugdig en mooi te houden, maar ook de energieproductie van de huid te verhogen – de perfecte formule met een hoge dosering. HYALURON LIFT PLUS bevat zink, biotine, vitamine C, co-enzym Q10 en een hoge dosis hyaluronzuur. Hyaluronzuur beschikt over een uitzonderlijk vermogen om vocht aan zich te binden. De vegan formule met waardevolle voedingsstoffen en ingrediënten bevat geen kleurstoffen en is lactose- en glutenvrij.

BEAUTYPLUSPUNTEN: Vergroot de vitaliteit van cellen, verhoogt het vochtniveau van de huid, lijntjes worden opgevuld en de huid ziet er stralender uit.
BELANGRIJKSTE WERKSTOFFEN: Hyaluronzuur, co-enzym Q10, biotine.

Prijs per verpakking (90 capsules): € 34,99

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD
HAIR + NAILS COMPLETE

Een perfect uiterlijk, daar is meer voor nodig dan alleen een mooie, jonge huid. Daar komen ook gezonde en verzorgde haren en nagels bij kijken – en daarom is er HAIR + NAILS COMPLETE, de perfecte aanvulling op uw dagelijkse verzorgingsritueel! HAIR + NAILS COMPLETE bevat een krachtig complex van biotine, zink en seleen, voor mooi en gezond haar en sterke nagels. Zink en seleen stimuleren daarnaast de nagelgroei. Bovendien voorziet het voedingssupplement het lichaam van de belangrijke stof L-cysteïne (aminozuur en bouwsteen van keratine in haren en nagels). Daarnaast bevat het lactose- en glutenvrije HAIR + NAILS COMPLETE een complex van gierst, vitamines en mineralen.

BEAUTYPLUSPUNTEN: Mooiere, sterkere nagels en voller haarmet een gezonde glans.
PRINCIPALES INGREDIENTES: Biotine, zink, L-cysteïne, gierst.

Prijs per verpakking (90 capsules): € 19,99

HELLO SUNSHINE
SUN FIT BETA-CAROTIN PLUS

De innovatieve SUN FIT BETA-CAROTIN PLUS is de perfecte aanvulling op de bescherming tegen de zon aan de buitenkant. De capsules bereiden de huid namelijk van binnenuit voor op blootstelling aan de zon en zorgen er bovendien voor dat de zongebruinde huid lang mooi en jong blijft! SUN FIT BETA-CAROTIN PLUS voorziet het lichaam van belangrijke voedingsstoffen als vitamine E en vitamine C, B2, zink, seleen en koper. De hoge dosering werkzame stoffen helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en gaat vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door zonneschade tegen. SUN FIT BETA-CAROTIN PLUS bevat een complex van wortel-extract, bètacaroteen, vitamines en sporenelementen. Dit vegan voedingssupplement is lactose- en glutenvrij.

BEAUTY +PUNT: Biedt extra bescherming tegen de zon en zorgt voor een mooie, zongebruinde huid.
PRINCIPALES INGREDIENTES: Bètacaroteen en wortel-extract.

Prijs per verpakking (90 capsules): € 19,99

SHAKE U SLANK
SLIM BEAUTY SHAKE

De SLIM BEAUTY SHAKE is de eerste maaltijdvervanger die u niet alleen helpt om gewicht te verliezen, maar ook meteen de huid verstevigt. Als u bent afgevallen, verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit. SLIM BEAUTY SHAKE bevat belangrijke voedingsstoffen die u helpen bij het afvallen en tevens de huid ondersteunen: collageenpeptide stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen is een belangrijk bestanddeel van het menselijk lichaam en is nodig om de huid mooi en jong te houden. Koper zorgt voor de instandhouding van het bindweefsel. Een complex van calcium, ijzer, jodium, koper, fosfor, mangaan, magnesium, vitamine C en de B-vitamine pantotheenzuur, niacine, biotine, thiamine (B1), ribofl avine (B2), vitamine B6 en vitamine B12 dragen bij aan een normale energiestofwisseling. De SLIM BEAUTY SHAKE is een maaltijdvervanger die u helpt uw gewicht op peil te houden. De poeder bevat soja-eiwit en soja-lecithine, honing, magere yoghurt, collageen-hydrolysaat, hyaluronzuur, vitamines, sporenelementen en zoetstoffen. De SLIM BEAUTY SHAKE bevat geen suikers of kleurstoffen.

BEAUTYPLUSPUNTEN: Helpt u op gewicht te blijven, verstevigt de huid, verzadigt en bevat nog geen 250 kcal per portie.
BELANGRIJKSTE WERKSTOFFEN: Collageen, hyaluronzuur, soja-eiwit, een complex van vitamines en mineralen.

SMAKEN: Vanille en chocolade.

Prijs per verpakking (500 g): € 29,99