16
augustus
2019
|
17:06
Europe/Amsterdam

Douglas presenteert Same Day Delivery

Douglas, Europa’s meest toonaangevende retailer in premium beauty, is altijd op zoek naar veelbelovende vernieuwingen en het bieden van de best mogelijke service. Daarom presenteert Douglas Same Day Delivery. Deze optionele service maakt het mogelijk om bestellingen geplaatst in de Online Shop, dezelfde dag thuis te ontvangen. Het gehele assortiment, inclusief noviteiten en exclusieve merken, zijn hierdoor beschikbaar voor iedere beauty emergency en last-minute cadeaus.

Douglas is de eerste Nederlandse retailer in premium beauty die deze service aan haar klanten biedt. Douglas onderstreept hiermee haar expertise als vooraanstaande beauty destination in Europa en versterkt de #FORWARDBEAUTY-strategie.

Door middel van Same Day Delivery worden bestellingen die zijn geplaatst voor 11:00 uur ’s ochtends, tussen 18:00 uur en 22:00 uur ’s avonds geleverd door Red je Pakketje. Same Day Delivery is beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, voor € 3,95.

Deze extra service is op 29 juli 2019 gelanceerd op douglas.nl en is direct succesvol gebleken. In de eerste week zijn reeds enkele honderden Same Day Delivery-bestellingen geplaatst.