03
september
2019
|
11:28
Europe/Amsterdam

Douglas presenteert VITAMINE C - het onmisbare antioxidant

Vitamine C is niet enkel een belangrijke toevoeging in onze voeding, ook uw skincareroutine kan niet meer zonder dit krachtige antioxidant! Naast de anti verouderende eigenschappen, verminder je met Vitamine C hyperpigmentatie en ontstekingen, versterk je de huidbarrière en geef je aanmaak van collageen een flinke boost.

 

 

Mario Badescu Vitamine C Serum

Dit krachtige Vitamine C Serum van Mario Badescu wordt snel opgenomen door de huid. De mix van vitamine C, collageen en natriumhyaluronaat geeft een huid een verhelderende boost en vermindert de zichtbare tekenen van veroudering. Breng ‘s avonds voor uw nachtcrème 3 á 4 druppels aan, draag overdag een SPF.

Inhoud: 29 ml, € 55,54

 

The Ordinary Vitamine C Suspension 23% + HA Spheres 2%

 

Deze stabiele vitamine C oplossing met 23% puur L-ascorbinezuur en 2% hyaluronzuur is vrij van water en siliconen. De formule bevat een extreem hoge concentratie vitamine C en heeft hierdoor een korrelige substantie. De huid neemt het product binnen enkele seconde op.

Inhoud: 30 ml, € 5,80

Kiehls Powerful Strength Line Reducing Eye Brightening Concentrate

Kiehl’s Powerful Strength Line Reducing Eye Brightening Concentrate geeft een effectieve oogcontourbehandeling voor het verminderen van lijntjes. Creëer een stralende en jonger ogende blik! Het product bevat maar liefst 10,5% pure vitamine C van 10,5%, die zeer huidvriendelijk is en huidveroudering tegengaat.

Inhoud: 15 ml, € 44,81

e.l.f. Cosmetics Beauty Shield Vitamin C Serum

Dit serum van e.l.f. Cosmetics bevat de gouden combinatie van vitamine C en vitamine E! Breng 4 á 5 druppels aan op de gereinigde huid voor een prachtige glow en bescherm uw huid tegen invloeden van buitenaf. Het serum is dagelijks te gebruiken en bevat geen parabenen, sulfaten of alcohol.

Inhoud: 28 ml, € 25,25

SYS Vitamine Glow Drops

Een absolute superfood voor de huid! De SYS Vitamine Glow Drops bevat naast vitamine C en grapefruitextract ook een vegan probioticum. Breng de vermoeide huid weer tot leven en minimaliseer oneffenheden. Slechts twee druppels van dit superconcentraat volstaat, mix deze met uw favoriete dagcrème of breng het serum puur aan, als intensieve behandelkuur.

Inhoud: 30 ml, € 41,20

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht.