27
januari
2022
|
10:15
Europe/Amsterdam

DOUGLAS SKIN FOCUS INDRODUCEERT: Aqua Perfect, Vitamine Radiance & Collagen Youth

Elke lijn focust zich op een superieur ingrediënt, zoals hyaluronzuur, vitamine C en collageen om zo aan iedere unieke huidbehoeftes te voldoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOR perfectly MOISTURISED skin

Verrijkt met hyaluronzuur, de deskundige Aqua Perfect formules herstellen de vochtbalans van uw huid. Het resultaat: een stralende en gehydrateerde huid. Hyaluronzuur speelt een cruciale rol bij de vochthuishouding van de huid. Door het enorme water bindingscapaciteit kan het water absorberen tot 6.000 keer het eigen gewicht. Hyaluronzuur speelt ook een rol in de versteviging van de huid voor een jongere uitstraling omdat het cellen beschermt tegen vrije radicalen en het stimuleert het bindweefsel in de huid.

 

HOOFDINGREDIËNT: Hyaluronic Acid

Moisture-Routine
Door gebruik te maken van het Aqua Perfect assortiment heeft u een diversiteit aan producten tot uw beschikking die hyaluronzuur toevoegen aan uw dagelijkse huidverzorgingsregime. 

Elk van de formules bevat hydraterende en verzorgende ingrediënten die de huid verwennen en zorgen voor een gladde en zachte teint. De zijdezachte, lichte texturen zorgen voor een comfortabel gevoel en worden gemakkelijk geabsorbeerd. De Aqua Perfect producten zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige of acne-gevoelig huid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOUR DAILY glow booster

Verrijkt met vitamine C: de vakkundige Vitamin Radiance formules geven de huid een stralende gloed. Vitamines zijn het geheim voor een gezonde, stralende huid. Ze egaliseren de huidteint en zorgen voor een onweerstaanbare gloed.

Eén van de meest belangrijke voedingsstoffen om de huid de voeding te geven die het nodig heeft is vitamine C. Dit bekende huidverzorging ingrediënt bevat krachtige antioxidanten waarvan klinisch is bewezen dat het helpt bij het bestrijden van vrije radicalen.

HOOFDINGREDIËNT: Vitamine C

 

 

Glow-Routine
Wanneer vitamine C wordt toegevoegd aan de dagelijkse routine, biedt het een breed scala aan voordelen die de huid er jeugdig en fris uit laten zien. De lichte texturen van de Vitamin Radiance producten zorgen er voor dat men deze dagelijke glow booster niet mag missen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE SECRET OF youthful skin

Verrijkt met collageen, de vaardige Collagen Youth formules helpen de huid er zichtbaar jonger uit te laten zien.

Collageen is een natuurlijk eiwit dat met name voorkomt in het bindweefsel, de dermis. Collageen is de meest belangrijk eiwitstructuur van de huid. Het zorgt voor stevigheid en vervult veel verschillende functies om zo de elasticiteit en flexibiliteit van de huid te behouden. Des te ouder de huid, des te minder het collageen in het weefsel.

HOOFDINGREDIËNT: Collageen 

 

Youth-RoutineDouglas-collection-skincare-skin-focus-collagen-youth-product-still-rich-eye-cream - Web Rendition
De collageenverhogende producten van Collagen Youth helpen tegen tekenen van veroudering. Collageen behandelt en beschermt de huid dagelijks door de elasticiteit te behouden en vorming van rimpels te voorkomen.

De nieuwe SKIN FOCUS lijnen van Douglas zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl en in de Douglas store.