04
november
2021
|
16:04
Europe/Amsterdam

Maak kennis met Gisada

De geuren van GISADA staan voor moderne elegantie in combinatie met Zwitserse kwaliteit. Gisada geuren worden gekenmerkt door zowel precisie als evenwicht, kwaliteiten die tot uiting komen in producten die met de grootste zorg zijn gecreëerd.

 

 

 

  


Het verhaal van Gisada begon in 2013 in Zürich als de droom van twee broers. Met als doel om hun passie voor parfum op een nieuwe manier uit te drukken en tegelijkertijd samen te werken met gerenommeerde parfummakers met een duidelijke visie. Het merk werd geboren met de creatie van de parfums Uomo en Donna, dit zijn nu de Ambassadors van het merk. Sensueel en mysterieus maar toch gekenmerkt door elegantie, helderheid en frisheid. De geuren zijn karakteristiek met een opvallende compositie van ingrediënten. De geuren zijn allemaal gedoseerd met een hoger percentage geurolie dan normaal. De fl acons worden in Zwitserland met de grootste zorg gevuld en streng gecontroleerd. Elke geur is uniek. Het fl acon heeft een luxe uitstraling en is bedrukt met 24-karaats goud.

  
De ambassadeur van het merk is niemand minder dan Jeremy Meeks. Jeremy werd wereldwijd bekend door zijn mugshot in 2014 en is sinds 2018 ambassadeur van GISADA

 

AMBASSADOR WOMEN Fruitige, oosterse en bloemige noten ontvouwen een buitengewoon boeket: bloemige akkoorden ontmoeten framboos en tuberoos, waardoor een sensuele en toch nobele signatuur ontstaat. Dit wordt afgerond door verfijnde sandelhouten nuances, die het Eau de Parfum een heerlijk fluweelzachte noot geven.
Gisada Ambassador Women EdP 50 ML € 85,- || 100 ML € 115,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AMBASSADOR MEN Het Eau de Parfum ontvouwt mannelijke, koele en citroenachtige indrukken, die zachtjes worden omhuld door fruitige en sappige mandarijn noten. Maar alleen in combinatie met pittige patchoeli, sterke pioenrozen, fijne vanille-aroma‘s en amberkleurige accenten vindt Ambassadeur Men zijn ware perfectie.
Gisada Ambassador Men EdP 50 ML € 85,- || 100 ML € 115,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek alle geuren van Gisada op douglas.shop/gisada en in onze stores.