03
februari
2023
|
11:57
Europe/Amsterdam

NEW bij Douglas: Ariana Grande - MOD Blush & MOD Vanilla

Arianagrande-2022-modblushvanilla-pr-banner-1200x840 - Web Rendition (1)

It’s time! Grammy award winnaar en Multi Platinum artiest Ariana Grande presenteert haar eerste parfumduo genaamd MOD Blush en MOD Vanilla. 

MOD Blush en MOD Vanilla is het eerste parfumduo van de zangeres. Een combinatie van deze twee geuren zorgt voor een sensuele, krachtige en kenmerkende ervaring. MOD Blush en MOD Vanilla viert de kracht van dualiteit en de vrijheid van expressie. De parfums zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk 30ml en 100ml. Beide parfums zijn niet getest op dieren, zijn siliconen vrij en vrij van parabeen. 

‘’ I genuinely fell in love with these scents that I had to find a way to put them both out at once!, – Ariana Grande ‘’

De geur van MOD Blush opent met een rijke mix van Italiaanse bergamot, passievrucht, framboos en sprankelende roze peper. In het hart zit een mix van rozenblaadjes, magolia en een vleugje peer. De zoete, maar ook frisse geur heeft ambroxan, hout en muskus in haar topnoot. Dit laat een luxueuze indruk achter. De signatuurgeur van MOD Blush zorgt voor een sensuele, maar krachtige ervaring. 

Geurfamilie: romig, houtachtig 
Topnoot: ambroxan, hout, muskus 
Hartnoot: magnolia, rozenblaadjes, peer 
Basisnoot: passievrucht, bergamot, framboos, peper

De expressieve en levendige geur van MOD Vanilla zorgt voor een kenmerkende en levendige ervaring met vanille en cacao in de topnoot. De levendige compositie opent met een combinatie van sappige pruim, romige muskus en een vleugje roze fresia. De combinatie van deze geuren zorgt voor een verslavende en onvergetelijke signatuur.

Geurfamilie: kruidig, aromatisch, bloemig 
Topnoot: vanille, cacao 
Hartnoot: orris-wortel, praline, jasmijn 
Basisnoot: freesia, pruim, muskus

 

 ‘’ You need to get your nails around these guys as soon as you possibly can! – Ariana Grande’’ 

 

Shop deze geur nu via douglas.nl via de App en in onze stores. 

Lux_2208_8132-12089_v1_r4_B - Web Rendition