02
maart
2023
|
14:58
Europe/Amsterdam

NEW: Twee nieuwe producten van KEYS Soulcare

Keys-soulcare-2023-social-post-peptide-serum-01 - Web Rendition

Keys Soulcare heeft hun soulcare lijn uitgebreid met twee nieuwe producten, namelijk de Truly Becoming Multi-Benefit Peptide Serum en de Protect Your Light Daily Moisturizer SPF 30 Sunscreen.

Over Keys Soulcare 
Keys Soulcare is een lifestyle-schoonheidsmerk gecreëerd met artiest, producer en New York Times bestsellerauteur Alicia Keys. Ter wereld gebracht door Alicia's persoonlijke huidverzorgingsreis en haar passie om positieve energie in de wereld te brengen, is de merkvisie van Keys Soulcare meer dan alleen huidverzorging. Met een inclusieve visie, een authentieke stem en een lijn van door dermatologen ontwikkelde, dierproefvrije producten, wil Keys Soulcare een nieuwe betekenis geven aan schoonheid door rituelen in ons dagelijks leven te eren.

” This is my skin‘s soulmate - it plumps, it hydrate and you can see changes right away. I super super love it. ” - ALICIA KEYS

PROTECT YOUR LIGHT DAILY MOISTURIZER SPF 30 SUNSCREEN 
De Daily Moisturizer is een Krachtige hydratatie gecombineerd met onzichtbare breedspectrum zonwering voor alle huidtinten in deze lichte, vochtinbrengende crème. De voordelen van deze crème zijn dat de breedspectrum SPF 30 beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon, terwijl squalane en niacinamide de huid zacht en in balans houden. Lichte SPF-bescherming is volledig onzichtbaar; je voelt je opgefrist, gehydrateerd en stralend van zelfvertrouwen. HUIDVOEDENDE INGREDIËNTEN: SQUALANE: Een plantaardige vochtinbrengende crème, rijk aan lipiden, die de huid helpt verzachten. NIACINAMIDE: Een krachtige vorm van vitamine B3 die helpt om de huid te verhelderen en in balans te brengen.

TRULY BECOMING MULTI-BENEFIT PEPTIDE SERUM 
Het Peptide Serum is een klinisch bewezen verjongend gelaatsserum voor onmiddellijke hydratatie en een vollere huid; lijntjes en rimpels verminderen. Door de lichte maar krachtige hydratatie voel je je opgebeurd en als nieuw. HUIDVOEDENDE INGREDIËNTEN: MARINE BAMBOO: Zeer effectief zeewierextract waardoor minder lijntjes verschijnen. POLY-PEPTIDE COMPLEX: Krachtige aminozuurformule die de huid zichtbaar versterkt en verbetert. MULTIGEWICHT HYALURONZUUR: Een diepe hydratatie voor een volle, gladde huid.

 De nieuwe soulcare rituelen van Keys Soulcare zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl & in de Douglas Stores.