10
september
2021
|
09:13
Europe/Amsterdam

Nieuw & Exclusief bij Douglas: Kate Spade New York Eau de Parfum

Kate Spade New York lanceert een nieuwe geur geïnspireerd op de kenmerkende symbolen van het populaire Amerikaanse modemerk. Het eau de parfum, Kate Spade New York, is een vrolijke en vrouwelijke geur die staat voor onafhankelijkheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds de lancering in 1993 staat Kate Spade New York voor optimistische vrouwelijkheid. Tegenwoordig is het merk een wereldwijd fashion- en stijlhuis met handtassen, kleding, sieraden, schoenen, geschenken, woonaccessoires en meer. Onder de visie van creatief directeur Nicola Glass blijft het merk de collecties uitbreiden met prachtige items voor zelfverzekerde vrouwen met een jonge geest.


Een sprankelende nieuwe geur

Kate Spade New York is een sierlijke, vrouwelijke geur, vol energie. Het eau de parfum is een eerbetoon aan de kleurrijke aardbei en aan de koningin van de bloemen: de roos. Samen staan ze voor vrouwelijkheid en elegantie. De geur is sprankelend en optimistisch door de combinatie van bergamot en wilde aardbei. Rozen en fresia’s zorgen voor een intens frisse en sensuele geur.

 

 

Een symbolische flacon & verpakking

Het design is strak en modern met zachte lijnen. De dop wordt gevormd door een ring in de typerende roze kleur. Hierop straalt het gouden, opvallende schoppen-logo dat kenmerkend is voor Kate Spade. Op de verpakking pronkt de naam van de geur op een wit label dat verwijst naar de oprichtster van Kate Spade. Zij naaide een eenvoudig stoffen label op de buitenkant van haar eerste tas, in plaats van de binnenkant. Een glanzend, roze bloemenpatroon gemaakt van schoppen siert de verpakking en het reliëf zorgt voor een speels en aantrekkelijk uiterlijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kate Spade Eau de Parfum is vanaf nu verkrijgbaar via douglas.nl en bij verschillende Douglas stores.