02
juni
2023
|
09:06
Europe/Amsterdam

Nieuw & exclusief bij Douglas: Eilish NR. 2 van Billie Eilish

Billie-eilish-2-2023-social-coming-soon-billie-1x1 - Web Rendition

“I really liked the idea of a darker, rainy world for Eilish No. 2. We started with the original ‘Eilish’ elements of warmth and sweetness, but then added spicy and woodsy elements for a more sultry, wet feeling.” - Billie Eilish

Na het wereldwijde succes van haar kenmerkende geur Eilish in 2022, werd Billie Eilish geïnspireerd om andere facetten van haar liefde voor geur te verkennen met haar volgende creatie, een zwoele houtachtige bloemengeur genaamd EILISH NR. 2. Bij het creëren van haar tweede kenmerkende geur liet Billie zich leiden door haar synesthesie, waarbij al haar zintuigen worden gebruikt om de kleur, textuur, vorm en welk nummer van haar de tweede geur representeert. 

De chronologie en vorm van de flacon inspireerden de naam en creëerden een band tussen de vorm van het geschreven nummer en de sensuele welvingen van de fles en de verbeelding. Een meer rauwe en opvallende verkenning van Billie's favoriete geurtonen, Eilish No. 2 brengt een zacht, verleidelijk aroma over dat opent met de frisheid van Italiaanse bergamot en appelbloesem. Het mondt uit in een houtachtige, aardse kruidigheid van papyrus en zwarte peper met een contrast van wilde natte papaverbloemen. Basisnoten van houtachtig palo santo en ebbenhout die vakkundig zijn verpakt in een metaalachtige, genuanceerde sluier van huidmusk maken de ervaring compleet. De geur is verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk:

  • 30 ml €49,99 
  • 50 ml €59,99 
  • 100 ml €69,99 

Het ontwerp van de fles, zoals het origineel, is geïnspireerd op Billie's favoriete delen van het lichaam: de borst, nek en sleutelbeen, met deze vertolking gearticuleerd in een donkere, metaalgrijze leisteen. De opvallende, houtachtige en verleidelijke geur, Eilish No. 2 van Billie Eilish, is vanaf nu exclusief bij Douglas gelanceerd. Eilish No. 2 is vegan en gemaakt met schone ingrediënten. Het is gecertificeerd door PETA's Global Beauty Without Bunnies-lijst met dierproefvrije producten. Shop de nieuwe geur Eilish 2.0 van Billie Eilish nu op Douglas.nl, in de Douglas app of bezoek een van onze stores!

Billie-eilish-2-2023-pr-visual-product - Web Rendition