30
maart
2021
|
09:07
Europe/Amsterdam

Nieuw & exclusief bij Douglas: KORA Organics Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil

KORA Organics, opgericht door Australisch model Miranda Kerr, is overtuigd dat een gezonde huid het mooist is. Alle producten bestaan uit hoogwaardig gecertifieerd biologische en natuurlijke ingrediënten, puur ontwikkeld om de huid en geest te verrijken.

Dit geldt ook voor de nieuwe Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil, een reinigingsmelk bestaande uit twee fasen die vuil, olie en make-up voorzichtig en grondig van de huid verwijdert. Door de krachtige, maar toch zachte formule die bestaat uit gecertificeerde organische zonnebloemzaadolie, babassu-olie, zilveroortjes en appelzaadolie wordt de huid gereinigd en gevoed. De rijke bron van essentiële vetzuren zorgt voor een schone, zachte en gladde huid.

 

“This cleansing oil is so gentle and soothing.It turns into a milkytexture that melts awayall of my makeup andleaves my skin clean,soft & super smooth.”– Miranda

 

BEAUTY IN THE BLEND

 

BABASSU-OLIE

Rijk aan essentiële vetzuren en antioxidanten om de huid te voeden, kalmeren en in een goede conditie te brengen.

 

 

APPELZAADOLIE

Goede bron van omega 6 en 9 vetzuren om de huid te hydrateren. Deze verzachtende en verzorgende antioxidant maakt de huid zacht, glad en soepel.

 

ZONNEBLOEMZAADOLIE

Bevat reinigende eigenschappen die overtollig vuil en olie verwijderen. Rijk aan oliezuur en linolzuur om de huidconditie te verbeteren.

 

 

ZILVEROORTJES

Natuurlijk alternatief voor hyaluronzuur dat helpt om vocht aan de huid te binden en hydratatie te verhogen.

 

150 ml, € 39,99

Verkrijgbaar op douglas.nl