16
april
2021
|
11:20
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: BOSS ALIVE Eau de Toilette

Het horen van jouw favoriete nummer op de radio. De eerste slok koffie in de ochtend. De kleuren van een mooie zonsondergang. Het leven bestaat uit kleine geluksmomentjes en BOSS Parfums viert al deze gebeurtenissen met de lancering van BOSS ALIVE Eau de Toilette, een frisse en opwekkende geur voor vrouwen die het plezier in elk moment zoeken.
 

Met de vraag „What makes you feel ALIVE?“ nodigt de campagne alle vrouwen uit om de eenvoudige geluksmomentjes van het leven te vieren - de kleine momenten van verbondenheid, positiviteit en geluk die ons opbeuren en herinneren aan de schoonheid die in elke nieuwe dag te vinden is.

 

De nieuwe spirit van vrouwelijkheid: BOSS ALIVE Eau de Toilette

Met BOSS ALIVE Eau de Toilette wordt, een jaar na de succesvolle wereldwijde lancering van BOSS ALIVE Eau de Parfum, het geurenportfolio uitgebreid. Actrice Emma Roberts keert terug als het gezicht van de geur. Haar warme, open glimlach geeft het opbeurende karakter van BOSS ALIVE perfect weer: de spirit van vrouwelijkheid.
 

De knapperige topnoten van appel worden vergezeld door pittige mandarijn, citroen en een magnolia-akkoord, wat zorgt voor een frisse en bloemige boost. De ware schoonheid van de geur ligt in het extraverte, intens vrouwelijke hart, dat Sambac Jasmijn, Damascena Roos en de exquise Magnolia Leavifolia samenbrengt en exotische, florale noten toevoegt met een unieke, romige en kruidige signatuur. In de basis verbinden de noten van muskaatsalie en mos zich samen met elegant sandelhout en cederhout voor een boeiende en duurzame kracht.
 

De opbeurende Eau de Toilette blijft lang op de huid hangen en herinnert je eraan om het leven ten volle te beleven, elke dag opnieuw. Het vieren van de eenvoudige geluksmomentjes van het leven zorgt ervoor dat we in elk moment het geluk kunnen vinden - dit is de essentie van BOSS ALIVE Eau de Toilette.
 

BOSS ALIVE Eau de Toilette is verkrijgbaar bij Douglas en op www.douglas.nl

50 ml € 88,36, 80 ml € 116,11