29
april
2022
|
13:29
Europe/Amsterdam

NIEUW BIJ DOUGLAS: Collistar Protective Drops

5

Een beschermde en egale huid met slechts een paar druppels.

Collistar is een ‘total beauty brand’ die innovatieve specialiteiten biedt in een assortiment dat uniek is in de cosmeticamarkt. Collistar Clean Research® biedt verfijnde technologie voor de bescherming van het gezicht, hals, decolleté en handen. Protective Drops is het nieuwe en onmisbare product om aan je dagelijkse beauty routine toe te voegen. Onze huid wordt het hele jaar door blootgesteld aan uv-stralen, vrije radicalen en agressieve invloeden van buitenaf. De Protective Drops, die je na je gebruikelijke gezichtsverzorging aanbrengt, is zowel een zonnefilter met een hoge bescherming van SPF 50 als een anti-age concentraat dat zorgt voor een heldere en egale teint.

Een magische formule 

De formule bestaat uit het innovatieve Smart Sun Protection® en twee specifieke, aanvullende actieve bestanddelen: niacinamide en gehyperfermenteerd rijstwater. Smart Sun Protection® is ontwikkeld door Collistar Clean Research® en is het innovatieve filtersysteem dat de huid beschermt en tegelijkertijd de voordelen van de zonnestralen benut en de aanmaak van vitamine D stimuleert. Niacinamide stimuleert de de aanmaak van collageenvezels, vermindert rimpels en voorkomt uitdroging. De huid ziet er beter uit: sterker, elastischer, helderder en stralender. Het door Collistar Clean Research® geselecteerde hypergefermenteerde Italiaanse rijstwater heeft gladmakende en verhelderende eigenschappen. Het minimaliseert de zichtbaarheid van poriën, stimuleert de microcirculatie van de huid en egaliseert de teint, vermindert en voorkomt verkleuringen en laat de teint stralen.

1. DAGELIJKSE BESCHERMING 

 • Smart Sun Protection® 
 • Stimuleert de synthese van vitamine D en beschermt tegelijkertijd de huid 
 • Bescherming tegen UV-A/UV-B 
 • Bescherming tegen blauw licht 
 • Bescherming tegen infrarood 

2. ANTI-AGE Niacinamide 

 • Vermindert rimpels, roodheid en oneffenheden 
 • Verhoogt de hydratatie 

3. VERHELDEREND 

 • Hypergefermenteerd Italiaans rijstwater 
 •  Verfijnt en minimaliseert de zichtbaarheid van poriën 
 • Verheldert en egaliseert de teint 
 • Krachtige antioxiderende werking 

Hoe breng je de Protective Drops aan? 

Een lichte, bijna niet-voelbare textuur die is ontworpen om snel aan te brengen. Breng de Protective Drops ‘s morgens aan op het gezicht na je gebruikelijke huidverzorgingsroutine. Meng het niet samen met andere verzorgingsartikelen, maar breng het apart aan als de rest van de producten zijn ingetrokken in de huid. Tip: breng het ook aan op de hals, decolleté en handen. De textuur wordt snel opgenomen en laat geen sporen na, ideaal als basislaag voor de make-up. Geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

Key visualDe perfecte combinatie met de Magic Drops 

De Protective Drops zijn perfect te combineren met de Magic Drops. De Protective drops hebben een anti-age werking met SPF 50 en de Magic Drops zorgen voor een natuurlijk gebruinde huid. Magic Drops is in de loop der jaren een onmisbare gezichtsbehandeling geworden voor een stralende, natuurlijke, ‘sunkissed’ huid. Niet zomaar een eenvoudige zelfbruiner, maar unieke druppels die als magie een stralende teint tevoorschijn toveren: iets wat alleen Magic Drops kan. 

Shop de nieuwe Protective Drops via de Douglas App of via www.douglas.nl voor € 36,20 30 ml.