15
september
2020
|
14:45
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Ariana Grande - R.E.M.

Grammy-winnaar Ariana Grande nodigt je uit voor een buitengewone ervaring met haar dromerige, nieuwe geur R.E.M. Deze langverwachte nieuwe geur, in samenwerking metLUXE Brands, zal 15 september 2020 exclusief worden gelanceerd op douglas.nl en op 15 oktober 2020 in onze Douglas Stores.

Ariana Grande: “De R.E.M. geur is snel een favoriet van mij geworden. Zo erg zelfs dat ik het naar een van mijn favoriete liedjes heb vernoemd en het heb gekoppeld aan een van mijn favoriete visuele werelden: De mod, space, droomwereld uit de jaren ‘60. Ik wou dat ik voor altijd in die wereld kon leven en deze geur kon dragen terwijl ik daar ben, en het gewoon altijd uit mijn ruimteschip zou kunnen schieten om alle slechte vibes te bestrijden. Deze geur voelt warmer, sexyer, meer volwassen en meer geaard aan dan de andere, maar het geheime ingrediënt dat het die zoetheid geeft en het verbindtmet de rest van de familie, is karamel! Ik ben hier erg enthousiast over en ik hoop dat iedereen er net zoveel van houdt als ik.“ 

R.E.M is een creatie die je naar binnen trekt met een uitnodigende mix van peer, vijg en warme, gezouten karamel. Essentie van lavendel, bedwelmende musk en kasjmier zoalstonka en sandelhout vormen het perfecte vervolg op deze onvergetelijke reis.

 

Topnoten: peer, vijg, warme gezouten karamel
Hartnoten: lavendelessentie, perenbloesem
Basisnoten: tonkaboon, witte Muskus, sandelhout

De delicate, lavendelkleurige fles bevat het buitenaardse Eau de Parfum. Dit intergalactische elixer is omhuld door een verbazingwekkend helder kristal met complexe facetten dieeen inspirerende lichtshow weerspiegelen. Het verhaal blijft zich ontvouwen met de op komische wijze geïnspireerde secundaire doos. Kijk toe hoe Ariana deze geweldige nieuwe geur beschermt in het heelal en daarbuiten, waar dromen werkelijkheid zijn.

€ 56,50 / 100 ml
€ 45,90 / 50 ml
€ 34,95 / 30 ml

OVER ARIANA GRANDE
Grammy-winnende, multi-platina artiest en internationale superster, Ariana Grande, is de eerste artiest die de top drie Billboard Hot 100-spots heeft sinds The Beatles in 1964 met7 Rings, Break Up With Your Girlfriend, I‘m Bored en Thank U, Next. Op 27-jarige leeftijd heeft ze vijf platina-verkochte albums afgeleverd en 35 miljard streams overtroffen - ze is Spotify‘s meest gestreamde vrouwelijke artiest van het afgelopen decennium - terwijl ze snel een van de grootste popsterren van onze generatie werd met haar krachtige vocalen en ongeëvenaarde aanwezigheid, zowel op podium en met haar fans.