23
september
2021
|
17:28
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Ariana Grande God is a Woman

fragrance-product-ariana-grande-godisawoman-flower-bed-0923-originalfile

NIEUW BIJ DOUGLAS: ARIANA GRANDE GOD IS A WOMAN

Grammy® Award-winnares en multi-platina artiest Ariana Grande betreedt de categorie Clean Beauty met de lancering van God is a Woman, een nieuwe geur geïnspireerd op de kracht van de natuur.

Ariana Grande lanceerde haar eerste geur in 2015. Sindsdien is Ariana Grande haar wereldwijde succes op het gebied van geuren ongekend met detailhandelverkopen van meer dan $ 750 miljoen sinds de lancering. Inmiddels zijn de geuren bekroond met nominaties voor Fragrance of the Year, Media Campaign of the Year en Consumer Choice met de lancering van Thank U Next in 2019, een spannende overwinningen voor 2020 Fragrance of the Year voor ‚Cloud‘ en 2021 Fragrance of the Year met REM.

”Ik blijf onder de indruk van Ariana‘s hechte relatie met haar fans en haar hands-on benadering bij het ontwikkelen van unieke geuren en authentieke campagnes“, zegt Tony Bajaj, Chief Executive Offi cer van LUXE Brands. “Van de geurnoten tot de duurzame materialen die in de verpakking worden gebruikt, Ariana stond aan het roer van het creatieve proces achter God is a Woman. LUXE Brands is vereerd om opnieuw samen te werken met zo‘n invloedrijk icoon.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een statement verpakking De God is a Woman-verpakking is eenvoudig gecreëerd, maar met een gedurfd statement. Het doorschijnende lavendelglas is een hoge, verheven vorm, dun en elegant met een tijdloze zuiverheid, die veregeld is met een roomwitte dop. De fl acon is geplaatst in een verbazingwekkende steenachtige houder en creëert een goddelijke combinatie die onmiskenbaar is. De verpakking laat Ariana gehuld in prachtige bloemen zien, één met de natuur. Een bovenaardse fantasie.

Vanaf nu exclusief verkrijgbaar via douglas.nl en vanaf 1 oktober exclusief in de Douglas Stores. 

Voor meer informatie: PR Parfumerie Douglas Nederland Annika Smits - pr@douglas.nl