02
september
2021
|
16:37
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: BALR. 1 Eau de Parfum For Women in 30ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BALR. is een internationaal luxe lifestyle merk dat bekend staat om haar high-end mode, reisproducten en accessoires voor mannen en vrouwen. Het in Nederland gevestigde merk heeft een compleet assortiment aan hoogwaardige artikelen gecreëerd die inspireren om het leven van een BALR. te leiden. BALR. brengt de luxueuze levensstijl van buitengewone atleten binnen handbereik aan iedereen die hard werkt om dromen waar te maken. Het gaat niet alleen om de grote prestaties van het leven; in elk klein detail is te vinden hoe een leven in stijl kan worden geleidt. De BALR. 1 EAU DE PARFUM FOR WOMEN sluit hier perfect op aan en is nu in een nieuw formaat verkrijgbaar, namelijk 30ml. Ideaal voor onderweg of om mee te nemen in uw tas.

BALR. 1 Eau de Parfum For Women – nu ook in 30ml

Vrouwelijk en verfi jnd. BALR. 1 EAU DE PARFUM FOR WOMEN is ontstaan vanuit de gedachtegang dat geen enkele outfi t compleet is zonder een parfum. Een geur dat past bij ieder moment van de dag en voor ieder wat wils. BALR. 1 EAU DE PARFUM FOR WOMEN versterkt uw complete look.

BALR. 1 Eau de Parfum For Women – nu ook in 30ml. Het is pure luxe en elegantie in een glazen hexagon flacon. Elke spray geeft u een onweerstaanbare touch, zodat u de hele dag opvalt. De Eau de Parfum is zowel een zoete, als frisse geur. Een opening met zoetheid van karamel en tropisch fruit, gevolgd door hartnoten van citrus en bloemige aroma van roos, lotusbloem en jasmijn. De frisheid maakt deze geur perfect voor dagelijks gebruik, terwijl de houtachtige basis ervoor zorgt dat u aan het eind van de dag nog steeds de onweerstaanbare geur bij u draagt.

Neem uw BALR. 1 FOR WOMEN overal mee naar toe. Het nieuwe 30ml formaat is perfect voor on-the-go. Of u op reis gaat, een dagje gaat shoppen of extra lekker wilt ruiken voor uw meeting op het werk. Met de 30ml BALR. 1 FOR WOMEN gaat u geen uitdaging meer uit de weg.

#LIFEOFABALR #BALRXDOUGLAS

Exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas via www.douglas.nl en in de Douglas store