18
november
2021
|
12:46
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: BALR. GLORY LIMITED EDITION EAU DE PARFUM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We all strive for GLORY. Het is wat ons drijft, inspireert, het vuur onder ons aansteekt.

Glory is het resultaat van doorzettingsvermogen en ambitie. De limited edition BALR. GLORY Eau de Parfum is de essentiële geur voor iedereen die op zoek is naar grootsheid. Deze geur vertegenwoordigt alles wat de BALR. levensstijl omvat: zelfverzekerd, succesvol en vastberaden. De nieuwste aanwinst in de BALR. geurcollectie is ontworpen om successen te vieren met een luxueuze zintuiglijke ervaring. All eyes on you.

BALR. GLORY THE LIMITED EDITION FOR WOMEN

Deze nieuwe damesgeur BALR. GLORY FOR WOMEN trekt alle aandacht wanneer u binnenloopt bij een feestje. Het geeft dé finishing touch aan een prachtige outfit en sprekende make-up look. De geur heeft een bloemig hart met noten van roos en jasmijn voor een warme geur die subtiel in de lucht blijft hangen. Topnoten van praliné, zwarte bes en aldehyde voegen een zoetheid toe. Terwijl de rijkdom van vanille en cacao de geur kenmerken met een sensuele, warme toon.

 

 

 

ORIËNTAALS BLOEMIG

  • Top: praliné, zwarte bes, aldehyde
  • Hart: lelietje-van-dalen, roos, jasmijn
  • Basis: cacao, vanille, witte musk

 

BALR. GLORY THE LIMITED EDITION FOR MEN

Naast de warme damesgeur introduceert BALR. ook een nieuwe herengeur: BALR. GLORY FOR MEN. Deze krachtige geur vertegenwoordigd de authentieke boodschap van ambitie en laat een onweerstaanbare indruk achter. BALR. GLORY FOR MEN is een sprekende parfum met topnoten van peper, bergamot en ananas. In het hart zorgen cederhout en lavandin voor een wild en rokerig aroma ter aanvulling op de onweerstaanbare zoete basis van eikenmos, ambergris en vanille.

 

 

 

ORIËNTAALS FOUGÈRE

  • Top: bergamot, peper, ananas
  • Hart: patchouli, lavandin, cederhout
  • Basis: eikenmos, ambergris, vanille

 

De BALR. GLORY geuren zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl en in Douglas stores.