01
september
2020
|
08:30
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: BALR.

#LIFEOFABALR.

Vasthouden aan één geur is niet meer van deze tijd. Parfum is emotie die moet passen bij het moment van de dag. Of je je nu klaarmaakt voor een nieuwe dag, geniet van de fijnere dingen in het leven of of een avond in de club hebt gepland. Premium lifestyle merk BALR. introduceert voor zowel dames als heren drie geuren, voor de ultieme ervaring van ‘Life of a BALR.’.

Over BALR.:
BALR. is een internationaal luxe lifestyle merk dat bekend staat om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires voor mannen en vrouwen. Het in Nederland gevestigde merk heeft een compleet assortiment met hoogwaardige artikelen gecreëerd, die inspireren om het leven van een BALR. te leiden.

 

 

BALR.

De Eau de Parfum collectie is opgebouwd voor ieder moment van de dag. Maak je klaar voor een nieuwe dag met de frisse, fruitige geuren van BALR. 1. De fruitige geuren zijn perfect voor een frisse start van de dag. De BALR. 1 Eau de Parfum wil je overal mee naartoe nemen.

50 ml, € 51,51


 

BALR.2

BALR. 2 is een speelse mix van fruitige enhoutachtige tonen. Deze combinatie maakt deze geur een krachtig parfum, perfect voor een tripje in decabrio of cruise op een jacht op een zomerse dag.

50 ml, € 51,51

 


 

BALR.3

De onmiskenbare geur van BALR. 3 is perfectvoor een date night. De krachtige en verleidelijkeEau de Parfum is de perfecte finishing touch voor jouw zorgvuldig geselecteerde outfit.

50 ml, € 51,51