28
november
2019
|
11:44
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: bareMinerals

MEET BAREMINERALS! Clean beauty formules zijn altijd het hart geweest van het innovatieve merk. De producten van bareMinerals zorgen er niet alleen voor dat uw huid er flawless uitziet, door het gebruik pure ingrediënten van ze zijn ook goed voor uw huid. De introductie van de wereldwijd bekende LOOSE MINERAL FOUNDATION was de start van de bareMinerals beautyrevolutie. Al snel volgde de best-selling producten COMPLEXION RESCUE TINTED MOISTURIZER, SKINLONGEVITY™ VITAL POWER SERUM en BAREPRO LONGWEAR LIPSTICK.

De producten van bareMinerals zijn puur en dat is bewezen. Specifieke stoffen worden weggelaten, daarom zitten de producten vol met schone en eerlijke ingrediënten. Goed voor uw huid en het milieu. bareMinerals is 100% dierproefvrij en vrij van parabenen, palmolie en ftalaten.

 

 

LOOSE MINERAL FOUNDATION SPF15

Onze ongelooflijk lichtgewicht, Loose Mineral Foundation geeft een lichte tot volledige dekking en creëert een no-makeup look die tot acht uur aanhoudt. Het is absoluut een favoriet product voor meer dan 20 jaar, de foundation geeft een natuurlijke finish, bestaat uit slechts vijf minerale ingrediënten en bevordert een helderdere en gezonder uitziende huid.

Verkrijgbaar in 35 shades, € 31,62

 

SKINLONGEVITY VITAL POWER SERUM

Deze dynamische en unieke formule geeft de huid een levendige uitstraling door de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het Long Life Herb Extract helpt de vitaliteit van de huid te bevorderen, de hoeveelheid vocht aan te vullen en zorgt voor een jeugdige uitstraling. De huid voelt nog sterker, vernieuwd met verbeterde veerkracht en zorgt voor een stalende, gezond uitziende huid.

50 ml, € 46,35

COMPLEXION RESCUE TINTED MOISTURIZER

Complexion Rescue Hydrating Gel Cream is ontwikkelt ‘to do more with less’ en heeft krachtige samenstelling van vochtinbrengende crème, foundation en SPF bescherming, alles in één. Te gebruiken als tinted moisturizer of foundation en biedt hydraterende voordelen van zowel een BB-crème als CC-crème met SPF 30 voor een stralende huid.

Verkrijgbaar in 35 shades, € 32,65

BAREPRO LONGWEAR LIPSTICK

De vegan formule is waterproof, smudge-proof, veegvast, kras- en kusbestendig. Geeft een full-coverage matte finish in één veeg, vol met mineraalrijke kleuren.

Verkrijgbaar in 35 kleuren, € 24,48

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht over bareMinerals.

PR Contact bareMinerals:
Esmée van den Boom
esmee.vandenboom@emea.shisheido.com