01
oktober
2021
|
11:38
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Bella Aurora Kits voor Dark Spots & Anti-aging

Bella Aurora heeft speciaal voor de herfst twee kits samengesteld om de huid te voeden en te laten stralen. It is time to brighten up and revitalize your skin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Bella Aurora Laboratories, toonaangevend op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van huiddepigmentatieproducten, biedt de meest efficiënte oplossingen voor de behandeling van donkere huidvlekken, dankzij de exclusieve technologie B-Core 221™. Na meer dan 130 jaar ontwikkeling is Bella Aurora uitgegroeid tot een wereldwijde leider in depigmentatie van de huid door middel van de meest innovatieve formules. Bella Aurora biedt een breed scala aan producten voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige. Daarnaast voert Bella Aurora continue onderzoek uit om speciale behandelingen te creëren voor uw dagelijkse huidroutine. Nu is het tijd om uzelf te verwennen. Are you ready? Hier zijn dé tips van Bella Aurora om in de herfst te stralen.

KIT DARK SPOTS

REINIGING & EXFOLIATIE

De eerste essentiële stap om de vitaliteit van uw huid te herstellen, is het volgen van een dagelijkse routine voor gezichtshygiëne. Voer daarnaast twee keer per week een diepe reiniging uit met Bella Aurora‘s Anti-Dark Spots Scrub Gel om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Het is heel eenvoudig: masseer het product zachtjes in en laat het een paar minuten inwerken. Spoel het tot slot af met lauw water.

€ 14,95 BELLA AURORA‘S ANTI-DARK SPOTS SCRUB GEL 75 ML

 

HYDERATEREN & VERZORGEN

Wanneer uw huid in aanraking is gekomen met de zon en deze donkere vlekken op het gezicht heeft achtergelaten, is het belangrijk om de huid te hydrateren en verzorgen met de BIO10 Forte Intensive Depigmenting Ampoules. Dankzij de concentratie van depigmenterende actieve ingrediënten, helpt het u om donkere vlekken te bestrijden en de huidskleur te egaliseren. Breng de BIO10 ‘s ochtends en ‘s avonds aan gedurende tien weken of langer voor een optimaal resultaat. Naar verloop van tijd ervaart u een gezonde, gehydrateerde en vlekvrije huid. Voeg de Eyes Contour Cream toe aan deze verzorgingsroutine: deze crème verlicht donkere vlekken, corrigeert huidige problemen en voorkomt toekomstige tekenen van huidveroudering.

€ 38,95 BIO10 FORTE INTENSIVE DEPIGMENTING AMPOULES 30 ML

€ 23,95 EYES CONTOUR CREAM 15 ML

 

BESCHERM DE HUID

Gebruik iedere dag van het jaar een zonnebrandcrème om de huid te beschermen tegen de zon. Better safe than sorry! De Anti-Dark Spots CC Cream Light Tone garandeert het niet alleen maximale bescherming tegen UVA-, UVB-, IR-, HEV-zichtbaar licht en WIFI-golven, maar geeft de huid ook een gebruinde teint aangepast op de huidskleur.

€ 22,95 ANTI-DARK SPOTS CC CREAM LIGHT TONE 15 ML

 

KIT ANTI-AGING

REVITALISEREN & HERSTELLEN

Bella Day Multi-Perfection Cream egaliseert de teint van de huid, vermindert rimpels en fijne lijntjes én wekt de huid in de ochtend. Dankzij de combinatie van natuurlijke extracten bestrijdt het externe factoren en beschermt het de huid tegen de gevolgen van milieuvervuiling. 's Nachts ontgift en herstelt Bella Night Repairs uw huid terwijl u slaapt. De textuur van de crème voelt aan als een frisse balsem die de hele nacht doordringt en haar werking doet. U zal wakker worden met een heldere, gladde en stralende huid.

€ 33,95 BELLA DAY MULTI-PERFECTION CREAM 50 ML

€ 32,95 BELLA NIGHT REPAIRS 50 ML

 

HERSTEL MET DE SKIN GLOW

Resultaat in de korst mogelijke tijd? Dan is de Vitamine C Hyaluronic ACID Booster de beste keuze. De geconcentreerde formule met krachtige anti-aging actieve ingrediënten verheldert en verstevigt de huid. Dankzij vitamine C wordt de huid lichter, egaler en versterkt het de natuurlijke uitstraling. Het vermindert ook rimpels en fijne lijntjes, alles in één geconcentreerde ampul.

€ 18,95 VITAMINE C HYALURONIC ACID BOOSTER 10 ML

 

VERWIJDER TOXINES

Voor een gezonde huid is het belangrijk om twee keer per week een gezichtsmasker aan te brengen. Het Anti-Dark Spots Detoxifying Face Mask, dat groene klei en Matcha-extract bevat, verwijdert onzuiverheden en gifstoffen van het gezicht. Breng het masker aan met de siliconen spatel, laat het tien minuten intrekken en de huid ziet er gevoed uit.

€ 25,95 ANTI-DARK SPOTS DETOXIFYING FACE MASK 10 ML

 

De verzorgingsproducten van Bella Aurora zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl.