11
februari
2021
|
16:47
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: BLUSHHOUR

BLUSHHOUR voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om make-upproducten. De twee make-upexperts Tolga Güner en Stéfan Illsenseer hebben in 2010 hun lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan en in Düsseldorf het luxueuze beautymerk in het leven geroepen. Na een jarenlange en intensieve ontwikkelingsfase brengt BLUSHHOUR een divers aanbod aan doeltreffende producten in stijlvolle verpakkingen op de markt. De productlijn biedt alles voor een vlekkeloze teint en scoort bovendien hoge ogen door de intense kleuren, fonkelende pigmenten en zachte rougetinten die in de make-upproducten verwerkt zijn. Beleef urban chique looks met de make-up van BLUSHHOUR. De producten benadrukken de natuurlijke schoonheid en zorgen voor een verbluffende look. Vanaf nu online verkrijgbaar op www.douglas.nl.

 

Clever Shades Eyeshadow Palette
Vier kleuren voor sensuele make-up looks
Met het Clever Shades oogschaduwpalette presenteert BLUSHHOUR vier op elkaar afgestemde kleurnuances waarmee fantastische make-uplooks gecreëerd kunnen worden. Dankzij de hoog gepigmenteerde texturen blijven de oogschaduwen extreem lang zitten. Ze kunnen moeiteloos aangebracht worden en met zijn urban metallic design is het palette een absolute blikvanger in de badkamer.

Verkrijgbaar in 12 kleuren € 46,82

 

 

Shimmer Bam! Pigment
Krachtige kleuren, intense werking
Met het Shimmer Bam! poeder creëert u talloze fascinerende looks. De hooggeconcentreerde kleurpoeders zijn verrijkt met microfijne losse pigmenten. Afhankelijk van het gewenste effect kunnen ze flinterdun of intensief knallend op de huid worden aangebracht. Combineer de kleuren en creëer zo adembenemende make-uplooks.

Verkrijgbaar in 12 kleuren € 25,00

 

 

 

Lipstick Smooth Finish
Voor verrassend mooie lippen
De crèmige lipstick heeft een intense kleur en geeft elke make-uplook een verbijsterend effect. De aangename textuur glijdt moeiteloos over de lippen en zorgt voor een zijdezacht en verzorgd gevoel. Het resultaat is een matte finish die extreem lang blijft zitten.

Verkrijgbaar in 12 kleuren € 27,66

 


 

More Gloss Lip Lacquer
Voor hoogglanzende lippen vol volume
Deze lipgloss geeft de lippen optische volheid en sensationele volume. Speciale glanspigmenten creëren een uniek glanseffect. De lipgloss kan alleen of als bovenlaag op een favoriete lippenstift worden gebruikt.

Verkrijgbaar in 15 kleuren € 23,41

 

 

 

Powder Blush
Zachte accenten of krachtige looksMet de Powder Blush presenteert het Duitse beautymerk een unieke formule die gevarieerd gebruikt kan worden. Deze zijdezachte matte poederrouge bevat intense kleurpigmenten waarmee zowel flinterdunne accenten als extravagante looks gecreëerd kunnen worden.

Verkrijgbaar in 9 kleuren € 23,41

 


 

Compact Powder Silky Matt
Creëer perfecte matte looks
De zijdezachte formule met matte finish van de Silky Matt poeder scoort optimale dekkracht en geeft eengelijkmatige en stralende teint. Dankzij het unieke erase-effect is de poeder optimaal geschikt voor make-up correcties.

€ 42,02