20
augustus
2021
|
14:50
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Chloé Naturelle

 

Chloé Eau de Parfum Naturelle viert de authentieke vrouwelijkheid die evolueert in harmonie met de natuur. De Chloé-vrouw weet hoe krachtig maar kwetsbaar de natuur werkelijk is. De natuur is zowel haar inspiratie als de lucht die ze inademt.

 

Natuurlijk Chloé 

Sinds 1952 laat Chloé zich leiden door een spirit van vrijheid en de frisse energie die oprichtster Gaby Aghion gaf aan de vrouwen en de modewereld. Het Maison onderscheidt zich door zijn humaniteit, moed en openheid. Het is een verbindend merk dat vrouwen samenbrengt door hen een stem te geven. Tegenwoordig is Chloé, naast de voortdurende inzet voor het stimuleren van vrouwen en inclusiviteit, gericht op het maken van een positieve sociale en ecologische impact. Creatie en waarden harmoniseren met elkaar op nieuwe en betekenisvolle manieren.


Terug naar de essentie 

De nieuwe Chloé Eau de Parfum verkondigt de terugkeer naar een pure en eenvoudige vorm en maakt deel uit van de Chloé Signature-collectie. Chloé Naturelle is veganistisch en bevat geen filters of kunstmatige kleurstoffen - alleen hoogwaardige componenten die met zorg zijn geselecteerd door parfumeur Michel Almairac.

Het symbool van Chloé Signature is een frisse, unieke roos. Deze authentieke bloem wordt op de voorgrond gezet in het hart van de nieuwe Chloé geur en wordt geteeld op een biologische boerderij in Bulgarije. Samen met neroli vormt de roos een fluweelachtig boeket die de frisheid van citroen- en zwarte bessenknoppen verhoogt. Zachte, zonnige mimosa-absolute combineert een sensuele bloemige spirit met de kenmerkende vibratie van de cederbasisnoten. Deze krachtige maar verfi jnde, houtachtige signatuur laat een indruk achter die urenlang blijft hangen. Naast de roos zijn er nog een aantal andere ingrediënten grondig geselecteerd: de essences van bijvoorbeeld citroen en neroli worden geproduceerd op duurzame plantages in Marokko en Italië.

 

 

Een nieuwe schoonheid

De Chloé Signature flacon heeft geen introductie nodig, geïnspireerd op de ‘sunray pleating’ met zijn pure lijnen en ribbels. Zowel de verpakking als het lint om de hals van de flacon hebben nu een fris groengrijs accent. Deze iconische flacon bestaat uit herwonnen materialen: 25% van de glazen flacon en 100% van het polyester in het lint zijn gemaakt van gerecyclede materialen, evenals 40% van de kartonnen verpakking.

 

 

 

De nieuwe geur van Chloé is vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl en in de Douglas store.