14
september
2021
|
12:11
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Clinique Smart Clinical RepairTM Wrinkle Correcting Serum

Bij Clinique draait het allemaal om de Clinique Clean Philosopy: alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergenen getest en 100% parfumvrij. De producten worden in elke fase dermatologisch getest voor de hoogste veiligheid en doeltreffendheid. Het nieuwe serum is de koploper van Clinique haar meest geavanceerde anti-aging lijn tot nu toe: Clinique Smart Clinical RepairTM. Zonder parabenen, ftalaten en geur. Gewoon een blije huid die er zichtbaar jonger uitziet.

 

 

Wees rimpels te slim af

Dit krachtige rimpelcorrigerende serum pakt lijntjes en rimpels aan vanuit meerdere invalshoeken. Van de eerste fijne lijntjes tot hardnekkige rimpels, deze formule is ontwikkeld om rimpels op drie manieren te slim af te zijn: het herstelt, doet opnieuw opleven en maakt de huid weer voller. Geformuleerd voor een hoge werkzaamheid en toch zacht genoeg voor tweemaal daags gebruik.

De baanbrekende formule is ontworpen in samenwerking met een deskundig panel van wetenschappers en dermatologen. Het serum is super geconcentreerd met gespecialiseerde anti-aging ingrediënten, waaronder Clinique’s deskundige peptiderijke mix, CL1870 Laser Focus ComplexTM. Plus krachtige retinoïde en hyaluronzuur.

 

 

 

 

Bestrijdt alle lijntjes en rimpels, vanuit drie invalshoeken. Eén enkel pompje bevat drie krachtige anti-aging werkstoffen:


1. Verstevigt
Hyaluronzuur

Hydrateert en maakt de huid onmiddellijk voller. Helpt de soepelheid en het volume te herstellen om fijne, droge lijntjes te verminderen

 


2. Herstelt
CL1870 Laser Focus Complex™
Het CL1870 Laser Focus Complex™ is een mix van peptiden* die samen het natuurlijke collageen stimuleren om de structuur van de huid te versterken.

 


3. Vernieuwt
Retinoïden
Helpt de natuurlijke celvernieuwing van de huid te versnellen, zodat nieuwe huidcellen sneller aan de oppervlakte komen. De nieuwe generatie retinol helpt ook de doffe oppervlaktehuid te vervagen om zo de zichtbaarheid van rimpels te verminderen.

 

Hoe te gebruiken?

1. Gebruik het serum twee keer per dag. Breng ‘s ochtends en ‘ s avonds 1 tot 2 pompjes aan op de vingertoppen.

2. Verdeel het serum over de gereinigde huid en vermijd daarbij de huid rond de ogen. Breng vervolgens de Clinique Smart™ Custom-Repair moisturizer aan. Gebruik het serum niet in combinatie met andere retinolproducten

3.  Dagelijkse zonnebrandcrème is noodzakelijk. Breng deze ‘s ochtends aan na een moisturizer. Beperk blootstelling aan de zon tijdens het gebruik en de week erna.

 

 

Het nieuwe serum van Clinique is vanaf nu verkrijgbaar via douglas.nl en in de Douglas store.
€ 85,50,- voor 30 ml en € 109,38,- voor 50 ml

 

 

 

Ervaar de vele voordelen

Direct
De huid wordt onmiddellijk gehydrateerd, waardoor fijne, droge lijntjes vervagen.

Na 10 dagen
De huid ziet er helderder uit en voelt gladder aan. Fijne lijnen op het globale vlak en de bovenste laterale dynamische lijnen worden zichtbaar verminderd. De ‘moeilijk te behandelen’ voorhoofdslijnen worden minder zichtbaar.

Na 4 weken
De huidtextuur voelt en ziet er verfijnder uit. De huid voelt steviger aan, met meer veerkracht. De huidteint begint er egaler uit te zien, met zichtbaar verminderde globale hyperpigmentatie. Positieve resultaten houden aan in week 8, 12 en 16.

Na 16 weken
Zie een zichtbare vermindering tot 32% van hardnekkige lijnen.**

 

 
*Palmitoyltripeptide-1, acetylhexapeptide-8, palmitoyltetrapeptide-7 en een optimaliserende mix van cafeïne en algenextract die irritaties helpen te minimaliseren.
**Bovenste laterale dynamische lijnen; klinische tests bij 69 vrouwen na 16 weken.