19
maart
2021
|
13:42
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: CTZN Cosmetics

CTZN Cosmetics, het bekroonde dierproefvrije, veganistische beautymerk staat voor inclusiviteit. Alle producten zijn genderneutraal, clean, veganistisch en vrij van parabenen en talk. Hiermee doorbreekt het make-upmerk barrières binnen de beautyindustrie.

CTZN Cosmetics is opgericht door de drie Pakistaanse zussen Aleena, Aleezeh en Naseeha Khan. Ze zijn geboren in Los Angeles, opgegroeid in Dubai en realiseerden zich dat waar zij ook kwamen geen enkel model in de mainstream beautycampagnes op hen leek, of hen zelfs vertegenwoordigde. Diverse modellen met verschillende huidskleuren waren zelden Zuidoost-Aziatisch of Midden-Oosters. Daarnaast ondervonden zij dat wat nude make-up betreft te weinig rekening gehouden werd met bepaalde huidtinten of ondertonen. Ook mannen werden in hun ogen te weinig erkend in beautyindustrie. Het idee van inclusiviteit werd geboren en inmiddels is het dé kern van het genderneutrale beautymerk CTZN.

 

Award-winning Nudiversal Lip Duo Lipstick

Het meest favoriete product van CTZN! Volgens de drie zussen is nude veel meer dan beige. Om iedereen van zijn of haar perfecte kleur te kunnen voorzien zijn er maar liefst 25 nude tinten uitgebracht. Het Lip Duo is een dubbelzijdig lipproduct met aan de ene kant een matte lipstick en aan de andere kant een hydraterende lipgloss. Het leuke aan dit product is dat mixen mag. Gebruik de matte lipstick als basis en combineer deze met een andere kleur lipgloss.

Al twee jaar op rij (2019 & 2020) won de Nudiversal collectiede Allure’s Best of Beauty-prijs voor ‘Best Neutral Lipstick’. Het product groeit in een razendsnel tempo uit tot eenwereldwijde publieksfavoriet. Steeds meer beroemdheden en influencers worden met deze lipstick gespot.

Verkrijgbaar in 25 nude tinten, € 25,00 p.s.

 

Long Lasting Lipstroke

 

De perfecte finishing touch voor jouw nude look. De Lipstroke kan op diverse manieren worden gebruikt. Zo kun je de lippen ermee contouren of gebruiken als vervangende lipstick. Het product is namelijk voldoende gepigmenteerd om de hele lip te bedekken. Dit multifunctioneel lipproduct voelt fluweelzacht aan op de lippen en blijft lang zitten. De Lipstroke geeft net dat beetje meer om jouw nude make-uplook compleet te maken.

Verkrijgbaar in 5 kleuren, € 17,00 p.s.

 

 

 

CTZN Gold Eye Shimmer

Na een jaar lang testen op meerdere huidtinten over de hele wereld, hebben de zussen eindelijk een goudkleurig oogschaduw ontwikkeld die alle huidtinten flatteert. De Gold Eye Shimmer is hooggepigmenteerd, heeft een prachtig metaalachtige glans en blijft lang zitten. Dit oogschaduw heeft een geleiachtige textuur die opdroogt als een poeder zodra het op de oogleden is aangebracht. Het fijne hieraan is dat gedurende de dag de oogschaduw comfortabel aanvoelt. De Gold Eye Shimmer is een universeel transformerend oogschaduw écht voor iedereen.

Verkrijgbaar in een universele kleur, € 22,00

 

 

Globalm

Ga voor glans met de Globalm en wordt de ster van de avond. Voor een complete glossy look kun je de balsem op het hele gezicht aanbrengen. Houd je meer van een subtiele glans? Breng het product dan aan op de lippen, als highlighter of als mooie glans op de ogen. Het is hiermee wederom een universeel product in de make-upcollectie van CTZN. Door de zijdezachte structuur van de Globalm voelt het lichtgewicht en niet plakkerig op de huid aan. Het behoudt tevens zijn glans en blijft lang op zijn plaatst.

Verkrijgbaar in 2 kleuren, € 20,00 p.s.

 

 

CTZN is vanaf nu verkrijgbaar op www.douglas.nl