11
maart
2021
|
16:00
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Douglas Home Spa Leilani Bliss

We leven allemaal in een sneltreinvaart en iedereen holt wel eens van hot naar her. In de tussentijd proberen we te zoeken naar de perfecte balans in ons leven. Onszelf losmaken van de snel bewegende wereld en het vinden van innerlijke rust staat bovenaan het verlanglijstje als we het hebben over de kostbare tijd die we aan onszelf spenderen.

Uit deze filosofie is Douglas Home Spa geboren, een assortiment vol verwenproducten voor geest, ziel en lichaam. Creëer uw persoonlijke momentje van ontspanning en geluk in uw eigen spa, gewoon thuis.

 

ONTDEK DOUGLAS HOME SPA –
geïnspireerd op legendarische beauty tradities

 

Douglas Home Spa helpt jou op weg naar het vinden van de perfecte balans in het dagelijks leven. Onweerstaanbare geuren, ingrediënten van hoge kwaliteit en rijke texturen beloven een unieke spa-ervaring voor geest, ziel en lichaam.

 

''Let us guide you through the world of Douglas Home Spa
and discover your personal path to well-being.''

 

Geniet van het tropische gevoel
We nodigen jou uit om even af te dwalen en weg te dromen naar de tropische eilanden van Hawaii. Maak kennis met onze nieuwe Douglas Home Spa: Leilani Bliss – geïnspireerd op legendarische beauty tradities. Geef jezelf een heerlijke, warme en ontspannen spa-dag thuis cadeau. Kalmeer en verwen jouw huid met de unieke combinatie van wilde Ylang Ylang & Tiarebloem.

Ylang Ylang is een oud en populair ingrediënt dat al eeuwenlang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Op de eilanden van Hawaii wordt dit ingrediënt gemixt met kokosolie. Het zogenoemde ‘’borribori’’ wordt op het lichaam aangebracht vanwege zijn aroma en beschermende eigenschappen. Ylang Ylang heeft anti-depressieve, krampstillende en ontspannende eigenschappen. Daarnaast heeft het ingrediënt het vermogen om hart en geest te kalmeren en brengt het gevoelens van vrede, vertrouwen, geluk en zelfliefde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Douglas Home Spa Leilani Bliss is vanaf nu verkrijgbaar op www.douglas.nl