07
oktober
2021
|
15:59
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Givenchy L‘Interdit Rouge Eau de Parfum

 

Een sensuele bloem met een kruidig rood akkoord.

Het originele bloemen boeket wordt overgenomen door de hitte van een pittige bloedsinaasappel. Dit explosieve ingrediënt wordt verstrekt door de frisheid van gember. Deze levendige compositie in combinatie met pimentblad geeft een sensueel, uiterst verleidelijk en kruidig akkoord vrij. De houtachtige basisnoten, met rokerige, ondergrondse accenten van vetiver en patchouli vermengen zich met de zoetheid van sandelhout uit Nieuw-Caledonië en creëren een brandende, sensuele signatuur. Deze Eau de Parfum Rouge heeft een nieuwe sensualiteit en haar verleidelijke geur is overweldigend met een allesverslindende aantrekkingskracht.

EEN SENSUELE FLACON

Deze nieuwe creatie is een eerbetoon aan de iconische rode kleur van L‘Interdit. Wanneer het licht op de flacon straalt, lijkt het in vuur en vlam te staan. Gemarkeerd door een Couture-lint rond de hals van de flacon en verzegeld met de handtekening van de Maison. Ook de verpakking heeft een dieprode tint, versterkt door de uitstraling van het zilveren L‘Interdit-logo. Wanneer de verpakking wordt geopend verschijnt de handtekening van Hubert de Givenchy.

DARE TO REINVEINT

In lijn met het sociale en ecologische verantwoordelijkheidsbeleid van Givenchy Parfums, zijn de natuurlijke ingrediënten van L‘Interdit Eau de Parfum Rouge afkomstig uit geïdentificeerde bronnen. Sambac-jasmijn wordt vanuit de landbouw geoogst in India. Gember uit Nigeria ondergaat koude extractie via een natuurlijk proces. Sandelhout is afkomstig van een bedrijf in Nieuw-Caledonië dat waterdestillatie gebruikt om olie te winnen, lokale werkgelegenheid bevordert en deelneemt aan herbebossingsprojecten.

EEN BETOVERDE MUZE

De magnetische aantrekkingskracht van actrice Rooney Mara zet de geur in vuur en vlam. Haar expressie, schoonheid, charisma: alles aan haar omarmt de codes van L‘Interdit in de campagne die is gemaakt door modefotograaf David Sims. Haar lippen, bedekt met een dieprode kleur, weerspiegelen het universum van de Eau de Parfum Rouge, terwijl deze contrasteren met haar Givenchy Haute Couture zwart kanten jurk. In de verte verlichten gloeiende rode halo‘s de diepten van het metrostation, waarin Rooney vastberadener en zelfverzekerder lijkt dan ooit. Ze ademt de aantrekkingskracht van het verbodene.

L‘Interdit Rouge EdP is vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl, in de Douglas app en in de Douglas stores.

35 ml € 73,39 - 50 ml € 104,54 - 80 ml € 125,67