04
mei
2023
|
10:13
Europe/Amsterdam

Nieuw bij DOUGLAS: Go-To Skincare

Go-To Skincare_PR Visual 2_1

Go-To werd in 2014 gelanceerd in Australië en heeft in acht jaar tijd een groot klantenbestand opgebouwd in Australië. Het hoofdproduct van naam en aard, Face Hero, heeft zelfs de titel MECCA’s best verkopende skincare product van 2020 in Australië gewonnen. Toen verkochten ze elke twee minuten een flesje.

De community en onderwijs is voor Go-To erg belangrijk. Hun social media kanalen blijven groeien en nu hebben ze al een half miljoen volgers. 400.000 klanten die Go-To hebben gekocht hebben nu een gezonde en stralende huid. 

Go-To wordt in eigen huis geproduceerd en geformuleerd. Zij hebben daar perzik kleurige laboratoria‘s en jassen. Dit om de prachtige en inheemse botanische cultuur van Australië daarin op te nemen. Go-To zorgt ervoor dat zelfs de meest gevoelige huid zich veilig kan voelen gebruik maken van hun assortiment.

Go-To skincare maakt het voor consumenten makkelijk om in de wereld van de skincare te duiken.
Het is eff ectief. Je kan ervan uitgaan dat onze authentieke formule haar glow-giving eff ect geeft. 
Het is eenvoudig. Wij willen de consument leren hoe zij de huid gezond houden. 
Het is plant-based. We zijn sterk voorstander van Australische inheemse fl ora voor hun antioxiderende eigenschappen. 
Het is FUN. Met prachtige texturen, heerlijke geuren en verpakkingen die elke badkamer opfl euren, biedt Go-To een welverdiend moment van self-care. 

Face Hero 
Een zeer lichte, hydraterende gezichtsolie, die verzacht, revitaliseert en beschermt tegen irritatie. Deze superrijke olie is gebaseerd op basis van 10 zorgvuldig geselecteerde planten- en notenoliën met een overdaad aan essentiële vetzuren, vitaminen, antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen. Face Hero herstelt de balans van de vette huid, hydrateert de droge huid en is licht genoeg voor de beschadigde of vette huid (ook die hebben voeding nodig!). Het is daarnaast herstellend genoeg voor de droge, gedehydrateerde of rijpere huid én dermatologisch getest voor de gevoelige huid. Het is jouw allesin-één dagelijkse huidbeschermer, dus precies de held waarop we zaten te wachten.

Fancy Face 
Een luxe reinigingsolie die moeiteloos make-up, zonnebrandcreme en overtollig talg en vuil wegsmelt. Dit om de huid mooi en schoon achter te laten. 

The Removalist 
Een heerlijk verhelderend kleimasker dat voedt terwijl het ontgift. Dit zodat jouw huid helder en stralend blijft. Het masker zorgt voor een veerkrachtige huid, zonder een droog en trekkerig nagevoel. Dus geen verstopte porien meer!

Much Plumper Skin 
Een hydraterend serum boordevol peptiden, B5 en vier soorten hyaluronzuur. Much Plumper Skin is ontworpen om zelfs een extreem droge of gedehydrateerde huid intensief te herstellen. Het boost de huid en houdt het vocht vast. Het resultaat is een licht, geurloos serum dat mooi onder make-up zit en snel intrekt voor een merkbaar zacht en glad gezicht. Much Plumper Skin is.

Shop de producten van Go-To via Douglas.nl, de Douglas app of in een van onze stores!