09
juli
2021
|
11:15
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: GOODIN

Face Care (1)

MAAK KENNIS MET GOODIN.
Een huidverzorgingslijn die zich (alleen!) richt op het goede.

DE ANTIOXIDANTRIJKE, CLEAN BEAUTY SKINCARE IS NU BESCHIKBAAR BIJ DOUGLAS.

GOODIN draait om drie dingen: het is goed voor je (geen agressieve chemicaliën), goed voor de huid (hallo, antioxidante ingrediënten) en goed voor onze planeet door zijn bio-based verpakking.

HIER ZIJN EEN PAAR DINGEN DIE JE MOET WETEN OVER GOODIN:
1. Het moderne leven is gevuld met oxidatieve obstakels die moeilijk te vermijden zijn. Het eerste doel van GOODIN is om zijn producten te verpakken met het tegengif uit de natuur: antioxidanten. De GOODIN-formules zijn gebaseerd op krachtige antioxidantplanten, zoals cactusvijg, acai, granaatappel, groene thee, spirulina en meer. Elk product bestaat uit 95% natuurlijke ingrediënten.
2. GOODIN’S antioxidanten helpen slechte invloeden te bestrijden om zo de huid te laten stralen. Antioxiderende effecten zijn onder meer: herstellend, verstevigend, verzachtend, verjongend, hydraterend, gladmakend - en dat is nog niet alles.
3. GOODIN gelooft echt in Clean Beauty en hanteert daarom een lange lijst met NO NO ingrediënten. Hier zijn er een paar die je NOOIT in de producten zult vinden: SLS, petrolatum, minerale olie, kunstmatige geurstoffen, BHT, siliconen, synthetische kleurstoffen en meer.
4. Goed om te weten: GOODIN-producten zijn diervriendelijk - allemaal veganistisch en absoluut dierproefvrij!
5. En het is niet alleen wat erin zit dat telt. GOODIN-verpakkingen zijn gemaakt van op biosuikerriet gebaseerd, recyclebaar plastic en verantwoorde kartonnen dozen.
6. Be Good. Do Good. Voor elk gekocht product geeft GOODIN terug voor herbebossing! (...wat helpt om vervelende verontreinigende stoffen te absorberen en goede schone zuurstof te produceren!)


MAAK KENNIS MET DE GOODIN MAGIE:

Simply Pure Pore Green Clay Mask
It’s a green kind of day! Laat de huid weer stralen met de aardse combinatie van Groene Klei, Jojoba en Acai-oliën. Diepe poriënreiniging, oliebalancering, glansversterking - het verandert een doffe huid in puur, schoon en laat stralen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fresh Start Cleansing Balm
Een moeiteloze nieuwe start! Verwijder dagelijkse opbouw van vuil met deze reiniger op oliebasis. Soepel als boter, zacht als een wolk, deze make-up-smeltende mix van plantaardige boters en oliën maakt de huid schoon en helder zonder deze uit te drogen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Soft as Petals Light Shea Face Cream
Rose till it glows! Er is niets zachter dan deze dorstlessende mix van 20% sheaboter, Rose de Mai en Opuntiabloemextract. Romig, rustgevend en licht, het is de perfecte bloemblaadjeszachte melange voor de huid, dag en nacht!
Sunshine Drops Face Oil
Super serum to the rescue! Hydratatie perfectie gemaakt van de beste creatie van de natuur! Perfecte plantaardige oliefusie boordevol glimmend geluk. Voedende, hydraterende, antioxiderende effecten om de huid te laten stralen.

 

 

 

 

 

 

 
Good As New Gentle Body Exfoliant
Deze romige formule heeft het allemaal: een mix van piepkleine rijst-, abrikozen- en dadelpoeders om je een weg te scrubben naar een perfecte huid.

Hooray Hydration! Super Body Butter
Instant hydration? Bring it on! Deze super body butter formule maakt de huid heerlijk zacht. Het geheime recept combineert 4 plantenboters (Shea, Cacao, Avocado & Mango!), met een vleugje natuurlijke zoete sinaasappelgeur, voor een ultieme skincare sensatie.