31
augustus
2020
|
10:20
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Grown Alchemist

Door het onderzoeken en leren begrijpen van celvernieuwing en het effect van metabolisatie van voedingsstoffen, formuleert Grown Alchemist producten die een nieuwe evolutie in huidverzorging vertegenwoordigen. De wetenschappelijke, innovatieve formules zijn van invloed op de manier waarop het lichaam de huid herstelt en regenereert. Grown Alchemist loopt voorop als er vooruitgang wordt geboekt op gebieden als geneeskunde, voeding, farmacologie, dermatologie, genetica en psychologie. Door middel van een holistische, wetenschappelijke benadering identificeren we de mechanismen die het verouderingsproces van lichaam en huid reguleren. Als beautybedrijf van de toekomst opereert Grown Alchemist binnen verschillende professionele disciplines om het natuurlijke vermogen van het lichaam te benutten.

 

 

GERANIUM LEAF, BERGAMOT & PATCHOULI CLEANSING BAR BODY SOAP

Geranium Leaf, Bergamot & Patchouli Body Cleansing Bar van Grown Alchemist is een luxueus schuimende, milde en super hydraterende zeep geformuleerd met rijke antioxidanten om de huid zichtbaar te verzorgen, versterken en hydrateren. De zeep heeft bovendien opwekkende, spanningsverminderende en kalmerende aromatische eigenschappen. Geschikt voor elk huidtype.

€ 19,73 / 200g

 

 


ANTI-OXIDANT+ BORAGO, ROSEHIP & BUCKTHORN BERRY GEZICHTSOLIE

De Anti-Oxidant+ Borago, Rosehip & Buckthorn Berry Gezichtsolie van Grown Alchemist is een rijke, gecertificeerd organische gezichtsolie die de huid voedt met essentiële bio-actieve voedingsstoffen. De natuurlijke processen van vernieuwing en regeneratie worden aanzienlijk gestimuleerd. De huid is weer soepel, gehydrateerd en veerkrachtig. Daarbij vermindert ook de zichtbaarheid van fijne lijntjes.

€ 50,89 / 25ml


POMEGRANATE & AMINO PROTEIN COMPLEX AGE-REPAIR GEL MASKER

Het Pomegranate & Amino Protein Complex Age-Repair Gel Masker van Grown Alchemist is een gelmasker met een heerlijke lichte textuur. Bestrijdt de tekenen van ouder worden en verhoogt de veerkracht en weerbaarheid van de huid.Het masker zorgt bovendien voor het hydrateren, verstevigen en voeden van de huid. Dankzij het verkoelende effect is dit masker ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

€ 71,66 / 75ml