23
september
2021
|
11:46
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Miley Cyrus neemt u mee in de wonderlijke droomwereld met de nieuwe Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum #FLORAFANTASY.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EEN GEUR VOL GELUK EN POSITIEVE ENERGIE

Het florale, subtiel zoete Gucci Flora Gorgeous Gardenia is een nieuw en verrukkelijk Eau de Parfum. Een kenmerkende bloemengeur voor ruimdenkende vrouwen vol positieve energie. Gardenia staat in deze geur centraal, een bloem die al eeuwenlang wordt bewonderd om haar schoonheid en waarvan gezegd wordt dat zij in elixirs en magische drankjes gebruikt werd. Deze legende en haar mythische kracht vormen de inspiratiebron voor een compositie van witte gardenia met zonnig jasmijn grandiflorum-absoluut. In dit heerlijke gelukselixir komen de speelse noten van perenbloesem prachtig samen met een vleugje bruine suiker wat zorgt voor een subtiel zoete damesgeur.

  • Geurfamilie: Bloemig
  • Topnoten: Perenbloesem
  • Hartnoten: Witte gardenia en Jasmijn
  • Basisnoten: Bruine suiker en Patchoeli

EEN LUXUEUZE FLACON

Evoluerend in een nieuwe geur, bloemig en toch subtiel zoet. Gucci Flora Gorgeous Gardenia is in augustus 2021 geherlanceerd met #FloraFantasy. Een campagne geleid door multi-platina artiest, songwriter en pionier Miley Cyrus. Het gelakte roze glas en de goudkleurige dop maken het flacon tot een schoonheidsobject. Een opvallende toevoeging is het kenmerkende Flora-patroon van het modehuis. Dit design is opnieuw ontworpen en geïnspireerd op de visie van Alessandro Michele. Het schilderij van kleurrijke bloemen, gemaakt door kunstenaar Vittorio Accornero voor Gucci in 1966, is kernonderdeel van de merkidentiteit. Een overdaad aan bloemen en planten zijn zowel op het flacon als op de verpakking geïllustreerd.

Geuren zijn ontdekkingen en vooral bloemen vertegenwoordigen een wereld van oneindige mogelijkheden. Net zoals je het leuk vindt om verschillende geurnoten uit een boeket voor de campagne te ontdekken - in dit geval de Gardenia, waarvan de geur bijzonder, sensueel en intens is -, had ik er plezier in om een betoverende wereld rond Miley Cyrus te creëren en een speels contrast te maken tussen deze artiest met een rock-‘n‘-roll-spirit en een bloemrijk universum.“, aldus Alessandro Michele.

DE FLORA FANTASY

De Flora Gorgeous Gardenia-campagne was een creatieve uitdaging om de bloemenwereld op een onverwachte manier te herinterpreteren en neemt u mee op reis door een snoep-roze wereld. De campagne is geregisseerd en geschoten door kunstenaar Petra Collins en is geïnspireerd door Japanse anime vol popreferenties. Kunstenaar, actrice, pionier en filantroop Miley Cyrus is de hoofdpersoon van het verhaal waarin ze zichzelf omringt met perfect verzorgde witte poedels en zachte Perzische katten. Miley Cyrus spreekt zich uit over zelfexpressie, optimisme en authenticiteit. In een fantasiewereld vol bloemen en pluizige dieren staat Gucci Flora Gorgeous Gardenia centraal als de perfecte uiting van Miley‘s vrolijkheid en als kenmerkende bloemengeur voor alle vrije spirits.

In de campagne wordt u omringt met een witte houten schutting en netjes verzorgde bloembedden. Ze knuffelt haar dieren in de tuin voordat ze naar het strand vertrekt waar ze op haar elektrische gitaar gaat spelen. Terugkijkend op rockiconen uit het verleden en tegelijkertijd kijkend naar het nu, is Miley de perfecte personificatie van een generatie die wordt gedreven door authenticiteit en zelfexpressie. Scènes gekleurd in roze- en pasteltinten creëren de surrealistische spirit van de film en trekken de kijker in een anime-droom, een Flora Fantasy die van het echte leven overgaat naar een andere dimensie. Terwijl Miley verandert in een geïllustreerd personage, wordt de kijker getransporteerd naar een fantasierijke wereld waar de natuur tot leven komt. Miley wordt weer haar ware zelf als de Gucci Flora Gorgeous Gardenia flacon tussen de kleurrijke bloemen weer centraal staat.

Ontsnap met Gucci Flora Gorgeous Gardenia naar een vrolijk fantasieland. Deze nieuwe Eau de Parfum is vanaf nu verkrijgbaar via www.douglas.nl en in de Douglas stores.

30 ml € 75,28 - 50 ml € 103,65 - 100 ml € 140,75

#FloraFantasy #GucciBeauty