15
februari
2022
|
14:22
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Het bodycare duo van DERMACOSMETICS

Na de succesvolle lancering van gezichtsverzorgingsproducten, breidt Dr. Susanne von Schmiedeberg  nu haar portfolio uit met lichaamsverzorgingsproducten die het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid verhogen en deze fluweelzacht laten aanvoelen.

Dermatoloog en anti-verouderingsexpert Dr. Susanne von Schmiedeberg heeft haar anti-suiker- en  anti-verouderingsbenadering vertaalt naar een huidverzorgings- en lichaamsverzorgingsassortiment.  De basis van deze verzorgingsproducten is het actieve ingrediënt L-Carnosine. L-Carnosine kan de  ophoping van A.G.E.‘s (Advanced Glycation Endproducts) verminderen. Het is  aangetoond dat hierdoor het huidverouderingsproces vertraagt. A.G.E. is een verzamelnaam  voor eiwitten die beschadigd zijn, omdat er suikergroepen (zoals glucose) aan vastklemmen. 

Het nieuwe assortiment lichaamsverzorging omvat de Firming & Lifting L-Carnosine Anti-A.G.E.  Body Cream en de Exfoliating & Renewing 2-in-1 Body Scrub. Alle producten van de gezichts- en  lichaamsverzorgingsserie vallen onder de clean beauty categorie: vrij van parabenen, paraffine en  gluten, veganistisch en zonder microplastics en PEG‘s.

 

Skincare-packshot-dermacosmetics-bodycream-duo-unlimited - Web Rendition (1)

FIRMING & LIFTING 
L-Carnosine Anti-A.G.E. Body Cream


L-Carnosine Anti A.G.E. Body Cream laat de huid er steviger uitzien en werkt met behulp van L-Carnosine tegen glycatie en  vertraagt zo het huidverouderingsproces. Daarnaast ondersteunt  een verstevigend complex van forskolin, cafeïne, chlorella en eiwitten uit witte lupine de stevigheid van het bindweefsel en verbetert dit het huidreliëf. Een combinatie van laag- en  hoogmoleculair hyaluronzuur en natuurlijke lipiden maakt de  huid intensief gehydrateerd, soepel en glad. Vitaminen A, C en E ondersteunen de regeneratie van de huid en beschermen tegen  vroegtijdige, door het milieu veroorzaakte huidveroudering. De  rijke, soepele textuur trekt snel in. 
 
Het resultaat: een fluweelzacht en glad huidgevoel. 
 

€ 29,99 EUR (200 ml)

 

 

Skincare-packshot-dermacosmetics-bodyscrub-duo-unlimited - Web Rendition (1)

EXFOLIATING & RENEWING 
2-IN-1 Body Scrub

 

De 2-in-1 Body Scrub combineert de intensieve  verzorging van een lichaamsolie met de huid  verfijnende kracht van een scrub. Hoogwaardige  oliën van amandel-, macadamia-, argan- en  bernagiezaden zijn gecombineerd met natuurlijke exfolianten: zeezout en olijfpitten. Dode huidcellen worden effectief verwijderd en tegelijkertijd wordt de beschermlaag van de huid ondersteund. Phyto  Squalane hydrateert intensief, terwijl vitamine E zijn antioxiderende werking ontvouwt.
 
Het resultaat: een zachte, gladde en verfijnde huid.

€ 34,99 EUR (200 ml)

 

 

Skincare-product-dermacosmetics-bodycream_bodyscrub_tablet-unlimited - Web Rendition (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Firming & Lifting L-Carnosine Anti-A.G.E. Body Cream en de Exfoliating & Renewing 2-in-1 Body Scrub vullen de L-Carnosine Anti-Aging huidverzorgingslijn aan, bestaande uit: 


• L-Carnosine Anti-A.G.E. Creams voor alle huidtypes die de glycatie van de cellen tegengaan en zo 
het huidverouderingsproces vertragen. 
• Night Performer L-Carnosine Anti-A.G.E. Cream & Night Performer L-Carnosine Anti-A.G.E. Serum 
voor alle huidtypes die de oververmoeide huid helpt haar natuurlijke ‚dag- en nachtritme terug te 
krijgen en ‘s nachts intensief te regenereren. 
• L-Carnosine A.G.E. Eye Cream & Eye Balm zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de 
ogen om zwellingen en fijne lijntjes te verminderen. 
• Power Serums met diepwerkend, laagmoleculair hyaluronzuur voor onmiddelijk verbluffend effect. 
• Multi-Effect reinigingsproducten voor een zeer effectieve en pre-diepe reiniging en een optimale 
voorbereiding op de daaropvolgende huidverzorging.

 

 

De nieuwe lichaamsverzorgingsproducten van DERMACOSMETICS zijn vanaf nu verkrijgbaar via  www.douglas.nl, in de Douglas App en in de Douglas store.