11
mei
2021
|
11:00
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Ignacio Figueras

De Ignacio Figueras Collection is gecreëerd door de beroemde Argentijnse polospeler Ignachio ‘’Nacho’’ Figueras, voorvechter en ambassadeur van goede doelen. De collectie bestaat uit zes geuren die geïnspireerd zijn door zijn levensstijl, emoties en kleuren van zes internationale bestemmingen waar polotoernooien plaatsvinden: Buenos Aires, Palm Beach, Aspen, Windsor, Jaipur en Dubai. Figueras heeft de collectie zo samengesteld dat elke geur noten heeft van deze indrukwekkende exotische locaties en de verhalen beschrijft die hieraan verbonden zijn, zoals de zomernachten in Palm Beach, de gezellige avonden in Aspen en de stilte van het ochtendgloren in Jaipur. Een manier om zijn passie te delen voor reizen, polo en zijn gezin.

 

BUENOS AIRES

Sluit uw ogen en laat u meevoeren naar de kosmopolitische stad Buenos Aires. Hier begon het allemaal... Geïnspireerd door waar het allemaal begon en zijn grootste liefdes: familie, vrienden, en polo. De eau de parfum Buenos Aires op basis van chypre, is een favoriet van Ignacio Figueras en zijn vrouw. De fruitige topnoten en betoverende basisnoten combineren vetiver- en patchoeli-akkoorden voor een uitgesproken finish. Waar de familie ook naartoe reist, Buenos Aires zit altijd in het hart.

Topnoten: zwarte bes, gember, bergamot, roze peper

Hartnoten: Turkse roos, rozenwateressence, laurierblad

                                          Basisnoten: patchoelihart, Javaanse vetiver, amber, tolubalsem

 

PALM BEACH

Roep de olfactorische illusie op van een warme zomeravond op het strand met vrienden. Stille zuidelijke nachten en het geluid van donderende hoeven in de verte. De eau de parfum Palm Beach is op basis van citrusvruchten en combineert een kalm zeebriesje met de sereniteit van de stad in Florida dankzij noten van bergamot, oranjebloesem en ceder. Deze geur ademt de jaren twintig en warme zomernachten op het strand.

Topnoten: bergamot, Franse salie-absolue, mandarijn

Hartnoten: Marokkaanse oranjebloesem, neroli olie, jasmijn

Basisnoten: ambroxan, ceder, ambrette

 

WINDSOR

Combineer deze bloemige geur met andere parfums uit het assortiment van het Argentijnse merk. Een broederschap van geestverwanten. De eau de parfum Windsor is samengesteld om je mee te voeren naar een veld vol wilde bloemen waar sereniteit hoogtij viert. Verrijkt met bergamot, saffiano leer, kamperfoelie en ceder, zal deze aromatisch-bloemige geur u nog jaren inspireren. Windsor vertegenwoordigt de allerbeste creaties van dames en heren.

Topnoten: bergamot, Franse muskaatsalie, kardemom

Hartnoten: Engelse kamperfoelie, osmanthus, geranium, iris

Basisnoten: atlasceder, saffiano leer, amber.

 

ASPEN

Deze betoverende geur is geschikt voor zowel dames als heren. De eau de parfum Aspen is werkelijk sensationeel en door de uitgesproken fougère geur favoriet bij oprichter en polospeler Nacho Figueras. Aspen is ontwikkeld om je mee te voeren op een olfactorische reis en roept noten op van knisperend cederhout dat doet denken aan een gezellig haardvuur met familie en vrienden. Hartverwarmend door engelen in de vallende sneeuw, gezellige nachten met familie bij een knapperend cederhoutvuur en polo of andere favoriete sport tegen een besneeuwde bergachtige achtergrond.

Topnoten: zwarte peper, mandarijn, verbena

Hartnoten: lavendel, geranium, jeneverbes

Basisnoten: patchoelihart, ambroxan, boommos.

 

JAIPUR

Herinneringen aan de geboorte van polo, roze gekleurde dagen en mystieke nachten. Een exotische fantasiewereld omgeven door prachtige roze en koraalrode muren die gemakkelijk te betreden en moeilijk te verlaten is. De eau de parfum Jaipur is verrijkt met verleidelijke gourmandnoten van zwarte peper, kardemom en kaneel die de rijke hartnoten van saffraan en komijn omringen voor een betoverende oriëntaalse finish. De geur Jaipur neemt je mee op een olfactorische reis naar Fort Ajmer. Roze gekleurde dagen, mystieke nachten, de geboorte van polo.

Topnoten: zwarte peper, kaneel, kardemom

Hartnoten: suède, saffraan, komijn

                                              Basisnoten: sandelhoutolie, vanille, patchoeli.

 

DUBAI

Een viersprong van cultuur, commercie, handelswaar en architectuur. Reizigers in een zee van zand en zon. Aardse oud-olie, suède, sandelhout, gember en tonkaboon, die allemaal doen denken aan een ware oase van gastvrijheid en onze nobele sport. Figueras’ eau de parfum Dubai is een verleidelijke houtachtige geur en combineert de olfactorische herinnering aan pijnbomen die zijn huis in Zuid-Argentinië omringden met luxe vakanties in het Midden-Oosten. Een voortreffelijke uniseksgeur die glamoureuze oud-oliecombineert met sandelhout.

Topnoten: koriander, gember, kardemom

Hartnoten: tonkaboon-absolue, suède, vanille-boonextract

Basisnoten: oud-olie, sandelhout, Haïtiaanse vetiver