13
mei
2019
|
14:13
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Isle of Paradise

Tanning for everyBODY

ISLEOFPARADISE1

Jules Von Hep, celebrity tanner en founder van Isle of Paradise, snapt dat het paradijs geen plaats is maar een gevoel. Het merk is dan ook anti het bikini-ready sentiment en pro een gezonde dosis body positivity. Selftanningfor everyBODY! Oh, en alle producten zijn vegan, dierproefvrij en organic!

Isle of Paradise staat naast body positivity voor revolutionaire zelfbruiners. Dankzij de kleurcorrigerende en superhydraterende formules kunt u altijd de stralenden vakantieversie van uzelf zijn! Daarbij kunt u dankzij Isle of Paradise afscheid nemen van onregelmatige teint, nare geurtjes en vlekken in je beddengoed door zelfbruiner.

WHY WE LOVE IT

  • 100% vegan, dierproefvrij en vol natuurlijke ingrediënten

  • Unieke formules met color correcting eigenschappen voor de perfecte tan

  • Founder & celebrity tanner Jules is groot voorstander van body positivity

 

Self Tanning Drops

Deze kleurcorrigerende druppels transformeren uw favoriete moisturizer, olie of serum tot een gepersonaliseerde zelfbruiner. Gebruik twee tot vier druppels voor uw gezicht en twee tot twaalf druppels voor het gehele lichaam - hoe meer druppels, hoe meer glow! Avocado-, chiazaaden kokosolie voeden de huid.

30 ml € 26,51

Self Tanning Water

Dit revolutionaire en hydraterende product is compleet transparant en bevat geen kleurstoffen. Self Tanning Water geeft daarom niet af en verstopt de poriën niet. Pro tip: gebruik dit product ook als setting spray voor uw make-up voor een subtiele glow.

200 ml € 25,49

Self Tanning Mousse

De ultra zachte en verzorgende formule is eenvoudig aan te brengen, zorgt voor een gelijkmatige teint en droogt snel. De getinte mousse brengt u in cirkelvormige beweging aan met een tanninghandschoen.

200 ml € 26,51

Glow Clear Self Tanning Mousse

De Glow Clear Self Tanning Mousse is een transparante mousse – bevat geen kleurstoffen en geeft niet af! Het resultaat is een superzachte huid en met een subtiele glow. Deze teint is op te bouwen door het vaker aan te brengen.

200 ml € 26,51

Zie 'downloads' voor het volledige persbericht van Isle of Paradise.