08
februari
2021
|
17:00
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: KAZE-mondneusmaskers

NIEUW BIJ DOUGLAS: KAZE-mondneusmaskers van medische kwaliteit die echt beschermen en comfortabel zitten.

KAZE is het Japanse woord voor wind. En net als de wind zijn deze mondkapjes licht,koel en flexibel. Ze bieden maximale bescherming en optimaal comfort. Kies de kleurdie bij jouw outfit past en bescherm jezelf en anderen in stijl.

Veilig en betrouwbaar.
Bescherm jezelf en anderen met een deugdelijk mondneusmasker van ffp2-kwaliteit. Dat betekent dat ze minstens 95% van de lucht die je inademt filteren. KAZE produceerde al mondneusmaskers voor overheden, ziekenhuizen en zorginstellingen in Europa. Inmiddels zijn ze ook voor consumenten verkrijgbaar en te bestellen via www.douglas.nl. 

Beschermend en comfortabel
De mondneusmaskers van KAZE bieden niet alleen bescherming, maar ook comfort. De kapjes hebben een origami-achtige constructie die ervoor zorgt dat het valt als een tent. De KAZE-kap blijft zodoende op een comfortabele afstand van neus en mond, waardoor de gebruiker makkelijk ademt. Een sponsen neusstuk aan de binnenkant en het verstelbaar elastisch katoen om het masker achter de oren te klemmen, maken dat het KAZE-masker comfortabel zit.

Stijlvol en hygiënisch
KAZE luisterde nadrukkelijk ook naar de wens om over maskers te beschikken die er modieus uitzien. Om die reden zijn de KAZE-maskers in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor gebruikers deze kunnen aanpassen aan de outfit van de dag. Ieder kapje komt in een aparte en hersluitbare sealverpakking. Hierdoor zijn ze op hygiënische wijze te bewaren als de dragers ze op de juiste manier opzetten en afdoen. Op de verpakking staat uitgelegd hoe je de mondneusmaskers op de meest veilige manier kan gebruiken.

De KAZE-maskers zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas voor € 30,- (10 stuks).