23
juli
2021
|
17:15
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: Keys Soulcare - Bodycare

KEYS SOULCARE VIERT HET LICHAAM MET NIEUWE BODYCARE PRODUCTEN

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘’ MY BODY IS A POWERFUL VESSEL. I PRAISE MY BODY. I LOVE MY BODY.’’ - Alicia Keys

 

Kunstenaar, producer en New York Times auteur Alicia Keys brengt een hulde aan het lichaam met de nieuwe KEYS SOULCARE producten. KEYS SOULCARE Body Care biedt drie nieuwe creaties: een body + handwash, een rijk voedende bodycrème en een body oil die aansluiten bij de herstellende rituelen waar KEYS om draait. De nieuwe body-loving formules zijn dermatologisch ontwikkeld, clean en dierproefvrij.

‘’Als je het lichaam nu een liefdesbrief zou kunnen sturen, wat zou daar dan instaan?’’ vraagt Alicia. ‘’Mijn brief zou mijn lichaam bedanken. Bedankt voor alle momenten en de kans om te groeien. Bedankt voor de steun en houvast. Om te rennen, te dansen, te schrijven. Je lichaam is je eerste thuis.’’ Met KEYS SOULCARE lichaamsverzorging geef je het lichaam de liefde die het verdient.

 


Renewing body + hand wash
Affirmation: You are layered, complex and divine

Deze voedende reinigingsmelk ruikt naar salie en havermelk en zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest. De zachtaardige formule helpt om de huid te hydrateren met ingrediënten uit Nieuw-Zeeland, waaronder Manukahoning. Daarnaast bevat het product sheaboter van de noten van de Centraal-Afrikaanse sheaboom voor rustgevende hydratatie en bescherming van de huid. De luxe reiniger vernieuwt lichaam, handen en ziel.

 

 

Rich nourishing body cream
Affirmation: My body is a vessel for love, light andstrength

Doordrenk de huid met deze combinatie van antioxidantrijke, plantaardige boters en oliën voor een stralende gloed. Deze voedende crème bevat roos van Jericho, haver en ceramiden die een barrière vormen voor de huid. ‘‘Met deze crème krijgen lichaam en ziel de rijke voeding die het verdient‘‘ zegt Alicia.

 

 

 

Sacred body oil
Affirmation: Everything I do is an act of creation

De lichaamsolie hydrateert, voedt en helpt de huid te kalmeren. Het product beschikt over een drietal natuurlijke verzachtende oliën; marula-olie afkomstig van de Afrikaanse murula boom. Baobabolie afgeleid van de baobabboom die ook wel bekent staat als ‘’de boom des levens.’’ Jajoba-olie hydrateert de huid en brengt de huid in balans, zonder de poriën te verstoppen.

 

 

Lichaamsverzorgings ritueel

Herstellende rituelen zijn sleutelelementen van het KEYS SOULCARE Body Care systeem. ‘’Alle lichamen zijn mooi, omdat ze mogelijkheden bieden’’ zegt Alicia. ‘’Ons lichaam doet zoveel voor ons – het draagt ons, beschermt ons en houdt van ons. Een belangrijk onderdeel van soulcare is om de tijd te nemen om ons lichaam te eren en de dankbaarheid te geven die het verdient.’’

Het KEYS SOULCARE Body ritueel begint met het aansteken van de Sage + Oat Milk Candle. Laat een bad vollopen of het water onder de douche stromen, zodat de stoom de lucht kan verwarmen. Haal diep adem. Plaats twee pompjes van de Renewing Body en Hand Wash in de handpalm en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen over het lichaam. Spoel af met warm water. Plaats na het afdrogen drie druppels van de Body Oil in de palm van de hand en warm de olie op. Breng de olie vervolgens aan op de huid in opwaartse bewegingen. Breng vervolgens een royale laag van de Body Cream aan. Geef extra aandacht aan de plekken die extra hydratatie nodig hebben, zoals de ellebogen, hielen en knieën.