22
april
2021
|
16:16
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: KEYS Soulcare

KEYS Soulcare schittert in de beautywereld met de lancering van dermatologisch geteste huidverzorgingsproducten. Het lifestyle- en beautymerk is opgericht door 15-voudig Grammy-winnares, producer, actrice en New York Times bestseller auteur Alicia Keys. Het merk is geboren uit Alicia’s persoonlijke reis naar het vinden van de beste huidverzorging in combinatie met haar passie om licht te brengen in de wereld. Haar visie gaat dan ook verder dan alleen het vinden van de beste persoonlijke huidverzorging. Samen met dermatoloog Dr. Renée Snyder, ontwikkelde Alicia KEYS Soulcare. Een skincare-merk dat zich niet alleen richt op huidverzorgingsproducten, maar op de vier sleutels van schoonheid: lichaam, geest, ziel en verbinding. Alicia’s missie is iedereen te begeleiden in de reis van persoonlijke ontdekking en omarming van ieders eigen authentieke ‘’ik’’.

 

‘’ In case no one told you this yet today: you are infinitely capable of great things, big dreams and beautiful outcomes.’’ - Alicia Keys

 

Soulcare ingrediënten
Geïnspireerd door oude schoonheidsrituelen, eeuwenoude mineralen en plantaardige ingrediënten zoals manuka honing en hojicha poeder zijn alle skincare-producten gecombineerd met moderne ingrediënten zoals hyaluronzuur, ceramiden en bakuchiol. Door te werken met deze zeer effectieve ingrediënten zijn producten ontwikkeld die zacht genoeg zijn voor alle huidtypes. Omdat Alicia diep gelooft in de kracht van het uitspreken van zinvolle woorden en intenties, bevat elk product een unieke affirmatie die uitgesproken dient te worden tijdens het verzorgingsritueel. Op deze manier wil Alicia iedereen aanmoedigen tijd en ruimte voor zichzelf te nemen om kracht en licht te vinden in de mogelijkheden van het dagelijks leven.


Golden Cleanser
Affirmation: You are devoted to this moment
Deze delicate en kalmerende reiniger, welke bestaat uit ingrediënten als antioxidantrijke Manuka honing, verzachtende kurkuma en kalmerende kamille, helpt huid en geest te zuiveren door vuil, make-up en onzuiverheden te verwijderen. Manuka honing wordt al eeuwenlang gebruikt door de Maori-bevolking in Nieuw-Zeeland en is een zuiverende antioxidant die helpt om de vochtbalans van de huid te reguleren. Kurkuma is al meer dan 4.000 jaar een essentieel ayurvedische gouden specerij en werkt zuiverend en verzachtend voor de huid. Alicia laat zich graag inspireren door oude culturen: ‘’Ik houd ervan om van elke cultuur iets te leren; elke gemeenschap heeft iets waardevols te delen.‘’

 

Be luminous exfoliator
Affirmation: You are layered, complex and divine
Deze scrub bevat een Japans antioxidantrijke hojicha-poeder, mungbonen, haver en melkzuur wat verandert van poeder in een zacht romig schuim wanneer het in contact komt met water. Het poetst als het ware de dofheid van de huid, verheldert de teint en onthult een frisse uitstraling. Alicia gebruikt deze exfoliator eens in de paar dagen om haar huid te egaliseren.

 

Harmony Mask
Affirmation: You walk in your own strength
Deze zuiverende crème masker bestaat uit ingrediënten als houtskool, Manuka honing, goudfolie en rustgevende sandelhout om de huid te zuiveren en in balans te brengen. Dit heerlijke masker helpt de huid en ziel te verfrissen, herstellen, kalmeren en laat een gezonde glans achter. Alicia raadt aan om twee tot drie keer per week te genieten van dit reinigende ritueel.

 

Reviving Aura Mist
Affirmation: You are as free as the air
Bereid je voor om al je zintuigen wakker te schudden met deze met rozendoordrenkte, revitaliserende gezichtsmist. De aroma-therapeutische eigenschappen van de toverhazelaar en de roos van Jericho, een opstandingsplant die duizenden jaren inactief kan blijven en dan weer bloeit bij de eerste druppel water, werken samen om de huid te kalmeren, verzorgen, hydrateren en in balans te brengen. Alicia brengt deze mist graag aan na het reinigen van de huid en op elk moment van de dag voor een verfrissend gevoel en hernieuwde blik.

 

Comforting balm
Affirmation: You surround yourself with things that are good for you
Deze multifunctionele huidbalsem kan op elk plekje van de huid worden aangebracht waar extra verzorging nodig is. Ingrediënten als woestijnroos en voedende boters en oliën kalmeren de huid van top tot teen. Het strijkt de huid glad, hydrateert en beschermt. ‘’Huidverzorging stopt niet bij het gezicht. We moeten zorgen voor ons hele lichaam, geest en ziel’’, gelooft Alicia.

 

                                             

                                              

 

Alicia’s ultieme verzorgingsritueel voor lichaam en geest
‘’Reinigen met de Golden cleanser, scrubben met de Be Luminous Exfoliator, voeden met de Transformation Cream en mijn gezicht een fijne massage geven met de Obsidian Facial Roller is een van mijn favoriete verzorgingsrituelen’’, vertelt Alicia. ‘’We hebben het dag in, dag uit zo druk dat we vaak niet de tijd nemen voor zulke kleine rituelen. Zelfs de vijf minuten die nodig zijn om mijn gezicht te wassen, voel ik me mooier, krachtiger en beter. Dat is soulcare.’’

Stap 1: Begin het verzorgingsritueel met alle affirmaties hardop uit te spreken tijdens het aanbrengen van elk product

Stap 2: Steek de Sage + Oat Milk kaars aan om met de geur van salie alle gedachten energie en helderheid te geven

Stap 3: Laat vervolgens de kurkuma en kamille van de Golden Cleanser de huid en geest zuiveren en kalmeren

Stap 4: Scrub daarna zachtjes de huid met de Be Luminous Exfoliator die de huid polijst en laat glanzen door ingrediënten als hojich-poeder en melkzuur

Stap 5: Voor een diepere, hydraterende verzorging, breng het Hamony masker aan en laat het even intrekken

Stap 6: Breng vervolgens de Skin Transformation Cream aan om de huid van binnen en buiten te hydrateren en op te helderen.

Stap 7: Masseer de crème met de Obsidian Facial Roller voor verbeterde absorptie en veerkracht

Stap 8: Voor extra hydratatie op bepaalde plekken op de huid, breng de Comforting Blam aan

Stap 9: Voor de perfecte soulcare afsluiting, spray de met rozen verrijkte Reviving Aura Mist voor onmiddellijke verfrissing en een positieve mindset.