22
september
2020
|
17:53
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Douglas: KYLIE SKIN

LAUNCH 2.0

 

HYDRATING FACE MASK

Verwen jouw huid met hethydraterende gezichtsmasker. Geformuleerd om de huid te kalmeren en te hydrateren.De formule zit boordevol antioxidanten, vitamines enessentiële ceramiden om de huid te te voeden. Aanbrengen op een gereinigde, droge huid. Laat het 10 tot 15 minuten intrekken en veeg het masker af met een vochtig washandje of laat het een gehel nacht zitten voor maximale hydratatie.
85 gr, € 39,99

 

DISCOVERY SET

De 4 meest populaire Kylie Skin skincare essentials, nu in handig reisformaat! Begin met het reinigen van je gezicht met de Foaming Face Wash; breng vervolgens de Vanilla Toner aan met een wattenschijfje. Klop met de vingertoppen het Kylie Skin Vitamin C Serum in de huid en sluit de routine af met de Face Moisturizer. Alle product en zijn zowel geschikt voor je ochtend- als avondroutine.
1 Set, € 39,99

 

COCONUT BODY SCRUB

De luxe body scrub op basis van suiker is een recept vol rijke ingrediënten die zorgen voor een zachte peeling en gezonde hydratatie. Het resultaat is een gepolijste huid die er glad en stralend uitziet. Breng de scrub aan op de vochtige huid in een cirkelvormige beweging. Goed afspoelen en droogdeppen.
237 ml, € 29,99

 

COCONUT BODY LOTION

De kokosformule voelt als een vakantie! De formule bestaat uit een perfecte mix van voedende ingrediënten zoals kokosolie en jojobaolie. De lotion kalmeert en hydrateert de huid, waardoor deze er gezond en jeugdig uitziet. De huid voelt satijnzacht. Gebruik voor het beste resultaat de lotion direct na het baden of douchen.
237 ml, € 29,99